Komentáře k článku

Frank 12.08.2023

Urbánková zase někde něco přečetla, tak to tady přežvýkala.

Frank 12.08.2023

Urbánová něco někde přečte a pak to tady přežvýká a ještě by chtěla povolit nějaké stupidní reklamy. Co ta se živit jinak?

Letochová Marta 14.08.2023

Nevím kde to autorka vzala, já osobně mám skupinu 0 a znám i další a taky si nás ta potvora našla/tedy myslím rakovinu/.

Vojta Letochová Marta 31.08.2023

Rakovina je houbová infekce, stejně jako kožní onemocnění lupénka (psoriáza), kterou způsobuje kvasinka Candida albikans. Z každého spóru vyrůstá tenké bílé vlákno, (hyf) které se neustále větví a roste rychlosti 100 micronů za minutu. Proto mají nádory (např. tlustého střeva) bílou či bělavou barvu. Spóry houby jsou naprosto všude, v půdě, ve vzduchu i v nás samotných. Jsou velmi invazivní a na uzdě je drží jen náš imunitní systém. Tvrdí to ve své knize "RAKOVINA JE HOUBA - revoluce v léčení rakoviny" chirurg a onkolog Dr. T. Simoncini.

Teodor 23.08.2023

„jezte zdrave“ jak to mam udelat z 12-ti tisicoveho duchodu kdyz mi zbude jen nekolik stovek na zradlo? V roce 69 jsem napsal “Rusaci jsou lumpove a darebaci” a dostal za to 4 roky zostreneho vezeni, coz se do duchodu nezapocitava. Jsem blb, kdybych sel do KSC a vital okupacni vojska. mohl jsem byt dnes preidentem.

toníček Teodor 26.08.2023

bingo!

Jitka Novotná Teodor 20.10.2023

Doporučuji Vám, navštivte úřad co řídí traktorista Jurečka a zadejte příspěvky na bydlení a stravu. Určitě máte nárok. Jděte klidně a trvejte na tom. Oni si letos v lednu všichni přidali 22 tisíc měsíčně k těm 100-250 tisícům co už brali, banda zlodějská, křivá.

toníček 26.08.2023

S rakovinou je to jako v písni "Kočka leze dírou, pes oknem". Někdo se prokouří do devadesátky, někdo na mi zemře ve 3 letech. Tedy "nebude-li pršet, nezmoknem". Ale v té anketě "Co vám v poslední době dělá největší starosti?" postrádám odpověď "lidé, kteři zvolili Fialu a Pavla". To bych zatrhl ...

Anonym 07.09.2023

Raději dají dávky ukrajincum než vlastním lidem

mandy 10.09.2023

životní prostředí a strava - místo prosté produkce vyhánění vše chemií a hormony - jen proto, aby se minimum populace mohlo "bavit" a rochnit ve svých majetcích - hnus !

Frank 16.09.2023

Přečíst si něco jinde a pak to tady vyslintat umí kdejaký blbec. Anebo autorka dělala výzkum na tisících vzorcích?

miloš 05.10.2023

válka na ukrajině je mi ukradená

Lex 14.10.2023

Vykopat Fialu, Prasoňovou, Čurečku a celou tuhle ... vládu !!! To je oč tu běží. Největší diletanti za celou éru existence této země

Pavel Lex 20.11.2023

Ne, že bych nesouhlasil, ale musíte cpát politiku i do diskuse o krevních skupinách a rakovině?

Jitka Novotnsz 20.10.2023

Nesouhlasí to ovšem v praxi, např. můj manžel měl O( nuluku), jeho mamka taky,oba zemřeli kolem 60 let na rakovinu. Já mám skupinu A, mám problémy jiné (hypertenzi, astma, reflux, cévní problémy v nohou, artrozu..). V mé rodině jsou infarkty, problémy se srdcem, cévní problémy - křečové žíly..)žádná rakovina. Podle mě rakovina je dědičná a je dána v genech, její časný vznik se uspíší kouřením ( manžel i tchýně kouřili hodně) a nebo špatnou životosprávou.

vladimir.schestag@seznam.cz 19.11.2023

Myslím, že kromě krevních skupin, může mít na raka vliv též politická strana. Čítám, že taková ODS, Topka, KDU, Piráti a Stan silně inklinují k této nemoci. Na tuhle splečenskou rakovinu prý funguje dobře lázeň (ve Vltavě). Zkusme to !

Riky 22.11.2023

Vědci prý taky zjistili, že čichání partnerových prdů chrání zdraví.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat