Komentáře k článku

xxkouckaxx 25.06.2022

jsem úplně v pohodě a užívám si to

Mirka 24.06.2022

Stárnutím se vůbec nestresuji, beru ho tak, jak přichází. Naopak dělám věci tak, jak chci a kdy chci, což je osvobozující.

Jenda 24.06.2022

Já používám tu zázračnou pilulku proti stárnutí (která neexistuje) a jsem náramně spokojen. Roky mi přibývají poloviční rychlostí. Lidi když mi odhadují věk, tak mi každý rok ubírají o půl roku víc. Je to moc příjemný pocit, když máte něco, co druzí nemají, a dokonce něco, o co nemůžete přijít. Krása se zohaví, rychlost se zpomalí, ale náskok v mládí mi nikdo nevezme. Bohužel ty pilulky nejsou pro každého. Kam by to spělo, kdyby lidi zatěžovali důchodový systém?!

Kodl Jenda 04.07.2022

Co je to za pilulky? 😉

Simi 23.06.2022

Stárnutí pro mě představuje krásnou svobodu.. Kolik zbytečností mi už nedělá starosti!... Kolik dříve důležitých věcí vidím dneska jako malichernosti.. Nezávidím mládí, protože já už na to KONEČNĚ přišla.🍀🤗

Siraellen 23.06.2022

Nestresuji se

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat