Nošení tanga kalhotek se vám může vymstít

Průhledné kalhoty nebo šaty jsou trochu zrádné. Pokud nechcete, aby skrz ně prosvítaly spodní kalhotky a poutaly na sebe pozornost, máte jedinou možnost – obléct si tanga. Jak je nosit, abyste snížili riziko infekcí a minimalizovali podráždění?

Klasika moc netáhne. Existuje mnohem více druhů spodních kalhotek, než jsou ty pohodlné bavlněné, a lidé, kteří jdou s dobou, mají spoustu možností. Pokud se cítíte pohodlně v tangách, je to v pořádku. Na tomto stylu není nic špatného, tedy aspoň v případě, že dodržujete určitá pravidla.

Co je třeba zvážit před nošením tohoto typu kalhotek?

Tanga jsou na materiál úsporná, proto mohou vadit převážně při zvládání menstruace. Neposkytují tolik pohodlí a vyžadují slipové složky s označením string. Tanga navíc mají tendenci klouzat tam a zpět, když se pohybujete, což vede k tření v citlivých oblastech.

Na tkanině záleží

Tanga se vyrábějí z každé látky, kterou si lze představit, včetně saténu, krajky, spandexu, funkčních směsí, umělého hedvábí, polyesteru a bavlny. Co se týče zdraví pohlavních orgánů, jedinou látkou, na které záleží, je podšívka klínku neboli rozkroku. Gynekologové přitom doporučují preferovat bavlnu, ​​protože je prodyšnější.

Výjimkou jsou bezešvá sportovní tanga, neboť jsou pružná, podporují při pohybu a také odvádějí pot mnohem účinněji než bavlna. Některé dokonce přicházejí s antimikrobiální úpravou na tkanině, která pomáhá bojovat proti zápachu a infekci.

Jak je to s velikostí?

Před nákupem se nezapomeňte podívat na tabulku velikostí. Příliš malé spodní prádlo může sevřít na choulostivých místech, „plandající“ kalhotky zase kloužou a způsobují nepříjemné tření a bolest genitálií. Zvláštní pozornost věnujte pasu. Tanga se dodávají ve variantách s nízkým, středním a vysokým vzrůstem a v různých šířkách. Vyzkoušejte několik různých druhů, dokud nenajdete ty, které nejlépe vyhovují vašim potřebám.

Riziko infekce

Tanga jsou ve světě spodního prádla tak trochu černou ovcí. Traduje se, že zvyšují riziko infekce – a skutečně to mu tak je. Vzhledem k anatomicky nepřívětivému designu je pro škodlivé bakterie tlustého střeva snazší najít si cestu do pochvy a močového měchýře. Riziko se zvyšuje společně s tím, pokud nosíte tanga, která jsou špinavá, nebyla řádně vypraná nebo vám nesedí.

Odborníci hlásají, že je nutné spodní prádlo denně měnit. To proto, aby se zabránilo hromadění nečistot, potu a bakterií. Mohou však nastat situace, kdy byste jej měli střídat ještě častěji – řekněme po propoceném tréninku nebo při silné menstruaci.

Zdroje: www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30916426/






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat