Zdravotní výhody spánku bez spodního prádla

Pyžamo v létě? Zbytečnost! Stejně jako spodní prádlo. Proč vám bez něj bude po všech stránkách lépe?

Jeden nosí spodní prádlo za každých okolností, ten druhý si ho nebere ani na společenskou událost, natož do postele. A ono je to vlastně dobře. Znáte všechny výhody spaní bez spodního prádla?

Kdo větrá, je v bezpečí

Nadměrná vlhkost kolem genitálií může vést ke zvýšenému riziku kvasinkových infekcí, podráždění a změnám pH v důsledku přemnožení bakterií. Nejlepší způsob, jak tomu zabránit, je větrat! Pokud se váš klín snadno podráždí, nechte kalhotky v šuplíku a hupsněte do postele v rouše Evině. A to samé doporučte i partnerovi.

Těsné spodní prádlo není pro mužskou plodnost dobré. To proto, že pro produkci zdravých spermií by varlata měla zůstat v prostředí o teplotě kolem 34,4 °C. Spodní prádlo tuto teplotu zvyšuje, což vede ke snížení kvality spermií.

Další důvody, proč se spodního prádla zbavit

V případě, že jste během dne velmi aktivní nebo se potíte, zvažte vynechání spodního prádla v ze stejných důvodů jako výše. Koneckonců, i nošení krajkového nebo nebavlněného spodního prádla neumožňuje velké proudění vzduchu, což opět může přispět k nahromadění vlhkosti a potencionálním problémům. Stojí to za to?

Vítej, spánku!

Jistě víte, že nižší tělesná teplota je součástí vašeho přirozeného cirkadiánního rytmu a představuje jeden ze signálů, podle kterého tělo pozná, že je čas jít spát. Organismus na něj každý den čeká, tak mu to nekomplikujte nošením spodního prádla. Nižší tělesná teplota také usnadňuje zdravější spánek po celou noc, což přináší i další výhody, včetně snížení stresu, zdravější pokožky, více energie po celý den, lepší regulace hmotnosti a silnějšího imunitního systému. Pro boj s viry a bakteriemi ideální!

I pohodlí je důležité

Některým ženám může nahota při spaní působit problémy. Cítí se odhalené a nechráněné. Tento pocit se pokuste překonat. Po několika nocích se začnete cítit svobodně a určitě si rychle zvyknete na to, že vás nic netlačí a neobtěžuje. Co si přát víc?

Zdroje: www.sleepfoundation.org/sleep-hygiene/sleeping-naked - celý článek






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat