Jak vybrat ideální pračku?

07.09.2015 | Bydlení a design

Ráda nakupujete a móda je vaší vášní? Procházíte obchody a hledáte jedinečné kousky, které skvěle zapadnou do vaší „sbírky“? Pak vám jistě záleží také na tom, aby si i po vyprání všechny materiály zachovaly své původní vlastnosti a oblečení vám perfektně sedělo.

Řešením je pořízení pračky, která bude využívat šetrné technologie a poskytne tkaninám adekvátní péči. Představujeme vám pračku Samsung z řady WW6000, která využívá moderní technologii s názvem Eco Bubble™. V čem tkví rozdíl od běžného praní? Eco Bubble využívá sílu aktivní pěny, díky které jsou látky obsažené v pracích prostředcích účinné již pri nižších teplotách. Skvělých výsledků dosáhnete např. při teplotě 40°C i tam, kde jste dříve museli prát na 60°C. Nižší teplota při praní znamená menší zátěž pro vaše oblečení a zároveň i nižší spotřebu energie.

Občas se stane, že vám na sukni, tričku či kalhotách zůstane skvrna od jídla, make-upu, oleje… Nežijeme přece ve vakuu, že? I s takovou „katastrofou“ si pračky Samsung poradí. Funkce Bubble Soak dopřeje oblečení až 30 minutovou lázeň v aktivní pěně, která se skvrnami zatočí i bez použití chemických přípravků nebo vysoké teploty.

Pokud jste aktivní žena, která nechce zbytečně ztrácet čas, potěší vás rychlý program Super Speed. Až 5 kg prádla vypere za méně než hodinu! Kromě něj máte k dispozici dalších 13 pracích programů a 11 speciálních funkcí, protože každý materiál vyžaduje zvláštní způsob zacházení, od dětského oblečení, přes jemné tkaniny až po outdoorové funkční oděvy.

Pračky z řady WW6000 nadchnou nejen svými vlastnostmi, ale okouzlí vás i jejich design. Nepřehlédnutelná jsou dvířka pračky Crystal Gloss, která svou velikostí a díky prakticky umístěnému madlu usnadňují manipulaci s prádlem. Vyberete si podle svého vkusu klasická bílá, nebo v barvě Ocean Blue a spolu s intuitivním ovládáním a minimalistickým LED displejem se z pračky Samsung stane láska na první pohled. Ceny praček Samsung WW6000 začínají na 16 990 Kč a za tuto částku pořídíte vašemu oblečení doslova prvotřídní péči.

Více informací naleznete na www.samsung.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:59
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat