Jarní úklid s pravou vůní přírody

14.05.2019 | Bydlení a design

Zakladatel značky Feel Eco se na samotném počátku zeptal sám sebe, jaké složení by měly mít výrobky, které jeho rodina používá k péči o tělo a domácnost. Chtěl, aby byly ekologické, účinné a vhodné i pro malé děti. Feel Eco tak na všechny produkty uplatňuje stejně přísná kritéria jako na kosmetiku a dokáže je vyrobit bez přidaných látek, které by mohly nést stopy alergenů.

Od čisticích prostředků jsme v minulosti očekávali především účinnost. Přidané látky, které ji zajišťují, stejně tak jako konzervanty a vonné složky, však mohou fungovat na úkor našeho zdraví. Naštěstí jsou výrobci, kteří problematické ingredience nahrazují a alternativy se stejným účinkem nacházejí mezi látkami přírodního původu.

Značka pro celou domácnost

Pod značkou Feel Eco najdete celou řadu prostředků pro očistu domova, který nás na jaře v souladu s probouzející se přírodou vyzývá, abychom ho zbavili nepořádku a provoněli čistotou. Na výběr tak máte například oblíbený Prostředek na nádobí, volitelně také s vůní malin nebo okurky, Čistič kuchyní, nebo Odstraňovač skvrn z řady Feel Eco Baby. Všechna čistidla jsou vysoce účinná, šetrná k přírodě a bezpečná i pro ty nejmenší děti, které svět od narození zkoumají všemi smysly.

Samostatnou řadou jsou prací prostředky, které ocení hlavně členové domácnosti s citlivou pokožkou. Často stačí vyměnit prací prášek nebo aviváž a problém s alergií odezní. Látky, které ji způsobují, zůstávají zachycené v látce i po vymáchání a dlouhodobě působí na tělo.

Šetrné k peněžence i přírodě

Pro všechny čisticí prostředky Feel Eco platí, že pro účinné odstranění nečistot stačí malá dávka koncentrovaného přípravku. Zákazník tak ve výsledku ušetří a efektivnější doprava tolik nezatíží životní prostředí. Pro dosažení čisticího účinku není potřeba, aby se tvořila pěna, na kterou jsme byli zvyklí u konvenčních detergentů a podle které jsme odhadovali správné dávkování.

Po generálním úklidu se za svou práci nezapomeňte odměnit a dopřejte si také péči o tělo. Prospějete nejen sobě, ale pokud použijete ekologický výrobek, pak také usnadníte čištění vody, do které se zbytečně nedostanou škodlivé látky. Nakupujte ekologicky. Pokaždé, když uděláte něco pro sebe, pomůžete zároveň i přírodě.

Více informací najdete na www.feeleco.com





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat