Krystaly pro harmonickou domácnost a vlastní pohodu

Co vám chybí? Že by sebevědomí a vnitřní klid? Nebo postrádáte energii či odvahu? Nalaďte se na vlnu léčivých kamenů. Vyzdobí vaši domácnost a zabrnkají na správnou psychologickou strunu!

Léčivých kamenů existuje spousta. Mají různé barvy, tvary i velikosti, proto bývají atraktivní interiérovou dekorací. A vlastně, nejen to! Vždyť jejich pozitivní vibrace u vás doma naladí harmonickou a uklidňující atmosféru! Jakým způsobem to dělají?

Že by fyzika?

Ve fyzice existuje pravidlo, které v podstatě říká, že když máte dvě frekvence v těsné blízkosti, ta stabilní a silnější bude dominovat, zatímco ta druhá, v tomto případě naše, se ji pokusí replikovat (1). S léčivými kameny je to podobné, jako když se v jedné místnosti nachází více hodin. Jejich kyvadla se také po týdnu či dvou synchronizují. I vy se takto synchronizujete s frekvencí krystalů. Při jejich výběru se má člověk řídit pouze svou vlastní intuicí. A jak je to s konkrétními situacemi?

Kamenná úleva při stresu

Stresu se v dnešní době lze vyhnout jen těžko. Nervozita už vám trochu přerůstá přes hlavu? Úlevu přinese blízkost ametystu, achátu a čirého křemenu. S psychickou tísní prý zatočí i černý turmalín a modrý lapis lazuri (1). Který si dáte na komodu v obýváku či noční stolek?

I na únavu se dá vyzrát

Ano, máte toho moc a často si připadáte jako vymačkaný citron. Ne vždy se však pocit vyčerpání dá řešit kávou, že? Energii a vitalitu vám zajistí oranžový kalcit a citrín (1). Mimochodem, první ze jmenovaných přispívá i k léčbě sexuálních dysfunkcí a tlumí bolesti, druhý je zase považován za předmět hojnosti, bohatství a prosperity.

Objevte v sobě sílu bojovníka

Nízké sebevědomí nebo chybějící sebedůvěra je poměrně běžný psychologický problém. Chcete být odvážnější, silnější, motivovanější a při dosahování svých cílů urputnější? Vhodným krystalickým společníkem je pro vás černý onyx, měsíční kámen i tygří oko. Všechny rozptýlí vaše obavy, hodí vás do pohody a zharmonizují vaši mysl (1)!

Zdroj: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27634399/, názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat