Nesmrtelné stavebnice: Proč by je vaše dítko mělo také mít?

07.03.2016 | Děti a rodina

Stavebnice je hračkou, která se najde snad v každém dětském pokojíčku, alespoň by měla. Provází nás již po generace a je důležitá pro rozvoj osobnosti každého jedince již od prvních let života. V každé vývojové fázi dítěte má specifickou funkci. Nejdříve si děti uvědomují tvary, velikosti i barvy. Hrou si procvičují drobné pohyby a úchopy prstů i rukou a tím zlepšují jejich koordinaci. Po osvojení těchto dovedností přichází na řadu jednoduché stavění, spojování a kombinování. Díky stavebnicím dochází u dětí k rozvoji motorických schopností, myšlení, kreativity, fantazie i řeči. Nejvhodnější jsou stavebnice, které neomezují dětskou fantazii a hra s nimi je pro děti opravdovým zážitkem, ke kterému se rádi vracejí.

Stavebnice Millaminis

Dílky stavebnic mohou být vyráběny z různých materiálů. Mezi nejčastěji používané patří  dřevo, kov, plast či papír. Na podzim loňského roku byla uvedena na trh nová česká stavebnice Millaminis, která je vyrobena ze speciálně upravené lehčené pěny. Tento specifický materiál je certifikován pro děti již od narození. Složení materiálu je výsledkem více než dvouleté práce týmu odborníků v oblasti chemie, ochrany zdraví a dětských specialistů. Toto úsilí bylo počátkem nového roku odměněno získáním certifikační značky „Bezpečné hračky“.



Millaminis je originální hračkou, která vyniká několika benefity a vlastnostmi, které v praxi nebylo zcela lehké skloubit. Millaminis je zábavná, interaktivní, vzdělávací a bezpečná hračka, která je vhodná do sucha i do vody pro děti od jednoho roku. V základních řadách stavebnice Millaminis jsou připraveny policejní či požární stanice, železnice, autíčka, ale i farma se zvířátky či zahrada. Stavebnice je vyrobena tak, aby se daly jednotlivé komponenty spojovat a průběžně doplňovat. Pro starší děti jsou přichystány i edukativní prvky, jako jsou například dopravní značky.

Více informací o stavebnici se dozvíte na www.millaminis.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat