Vánoce u rodičů: Proč jsou ty nejlepší?

Přemýšlíte, zda letos přijmout pozvání a strávit Štědrý den u svých rodičů? Pak pro vás máme 7 důvodů, proč se k nim vydat.

Důvod č. 1: Rozmazlí vás

Nezáleží na tom, že už jste nějakou dobu dospělí. Vaši rodiče vás stejně pořád vidí jako dítě. A i když to občas může být trochu otravné, o Vánocích je to skvělá věc! Kdy jindy se nechat hýčkat a rozmazlovat?

Důvod č. 2: Odbudete si tradiční otázky

Pokud se vydáte k rodičům s partnerem/partnerkou, nejspíš na vás někde vskrytu rodiče (hlavně tedy maminka) vyrukují s obligátními otázkami typu „kdy do toho praštíte“ nebo jestli neplánujete založit rodinu. Namísto očí v sloup v klidu odpovězte. Na rok je zas pokoj!

Důvod č. 3: Pochutnáte si

Maminčina kuchyně je maminčina kuchyně. A tatínkova rybí polévka je prostě základem štědrovečerní večeře. I když se budete snažit sebevíc, tak jako od nich vám nikde chutnat nebude.

Důvod č. 4: Oslníte základy IT

Ačkoli vaši rodiče běžně používají počítač, v některých zákoutích internetu či svého notebooku se pořád malinko ztrácejí. To je naprosto přirozené. Od toho jste tu vy, abyste jim poradili a ukázali, co se dá. Odměnou vám bude nejspíš další mísa cukroví (jen do ní, však nejsou Vánoce každý den).

Důvod č. 5: Zavzpomínáte si na dětství

Kdo jiný by si měl pamatovat vaše dětství než právě vaši rodiče! A protože Vánoce jsou obdobím vzpomínání a sentimentu, historkám o vašich lapáliích se nejspíš nevyhnete. No není to krásné, připomenout si, že jsme kdysi byli také šťastnými a bezstarostnými dětmi?

Důvod č. 6: Oživíte milostný život

Protože pomilovat se s partnerem/partnerkou ve svém bývalém dětském pokojíčku, když vaši rodiče spí jen několik dveří od vás, je zajímavým oživením sexuálního stereotypu, co říkáte?

Důvod č. 7: Bude vám skvěle

Nikdo jiný vás nemiluje tak jako vaši nejbližší. A čím víc jich budete mít kolem sebe, tím víc lásky můžete přijímat i rozdávat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:15
142 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat