Co na oslavu pro mlsné jazýčky?

17.09.2012 | Děti a rodina

Oslavy svátků a narozenin, party při příležitosti vyhrané soutěže nebo závodů – zkrátka možností uspořádat dětem domácí zábavu pro kamarády se vždycky najde víc než dost.

Dětská party jistě udělá radost malému oslavenci a jeho hostům, ale maminky z ní mohou mít zamotanou hlavu. Snaží se všechno nachystat a naplánovat tak, aby party klapla na jedničku s hvězdičkou. Dá to starost, aby všichni odcházeli spokojeni a pro jejich potomka se oslava  stala nezapomenutelným zážitkem. Když rodiče vyřeší na seznamu úkolů položky místo, čas a program, s uspokojením rozešlou pozvánky.

Pak ale nastává nejdůležitější bod příprav – čím slečny a mladé pány uctít? Není snadné najít pohoštění, které by bylo výjimečné, atraktivní pro malé jedlíky a přitom nepředstavovalo prohřešek proti zásadám zdravé stravy vhodné pro  nejmenší. Občerstvení musí být nejen kvalitní a chutné, ale i dětskému oku lahodící.

Skvělým nápadem je určitě POM-BÄR, křupavý snack s jemnou chutí vyvinutý speciálně pro děti. Po těchhle zlatavých medvídcích se totiž zaručeně zapráší.

Jakost výrobků POM-BÄR prochází přísnou kontrolou. Přísady jsou pečlivě vybrané z těch nejlepších surovin připravovaných na kvalitním slunečnicovém oleji bez umělých chuťových a konzervačních látek a bez umělých barviv. Díky tomu jsou nejen pamlskem, který dětem chutná, ale rodiče jim ho mohou nabídnout, aniž budou mít špatné svědomí. Děti si mohou smlsnout na medvídcích POM-BÄR třeba s příchutí original, kečupu, sýru, pizzy nebo hranolků POM-BÄR Frits. Součástí poslední příchutě je dokonce i sáček malého kečupu. Více na www.pombar.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

143 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:39
91 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat