10 rad, které by měla své dceři předat každá matka

Vztah matky a dcery patří k nejdůležitějším v životě každé ženy. To ví jistě každá z nás, které se narodila holčička. Odhlédneme-li na chvíli od výchovy jako takové, jaká životní moudra bychom měly svým dcerám předat?

1. Neptej se na otázky, na které nejsi připravená slyšet odpověď.

2. Pokud se k něčemu musíš přemlouvat a nutit, většinou nemá cenu se do toho ani pouštět. A platí to jak pro nákup bot, tak i pro chození na rande.

3. Jak poznáš, že tě někdo opravdu miluje? Třeba tak, že si rád vyslechne, co všechno jsi celý den dělala, i když se ti vlastně nestalo nic zajímavého.

4. Muž, kterého si bereš, by měl být i tvým nejlepším přítelem. Ale důležité jsou také ostatní aspekty života, třeba i ten, zda tě přitahuje.

5. Každá chyba, kterou uděláš, se dá nějak napravit. Nemá cenu se kvůli ní trápit, ale soustředit se na nápravu a poučení.

6. Pokud u někoho neustále pochybuješ, jestli to s tebou myslí dobře, existuje dost velká pravděpodobnost, že to dobře nemyslí.

7. Nedávej své city jen tak lehce. Muž by si měl tvou lásku zasloužit, respektovat ji a hýčkat.

8. Je velmi složité pamatovat si a rozvíjet lži, které někde napovídáš. Už i z tohoto důvodu je vždy lepší říkat pravdu.

9. Přemýšlej o věcech, kvůli kterým vždy žádáš o pomoc druhé, a zkus se je naučit dělat sama.

10. Nezáleží na tom, jak poraženě se cítíš. Zvedni hlavu a důvěřuj si. Nezapomínej, že máš svou hrdost.

A ještě jeden bonus na závěr:

Předpokladem jakéhokoli úspěšného vztahu (a to nejen partnerského, ale i k přátelům, kolegům, dětem) je mít ráda sebe sama.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat