Slzy povoleny: »Létající chlapeček« dobývá svět (FOTO)

Roční Will je na první pohled dítě jako každé jiné. Ovšem od svých brášků a sestřiček se přeci jen něčím liší – narodil se s Downovým syndromem.

To mu ale rozhodně nebrání, aby si s rodiči a sourozenci užíval každý den spoustu legrace. A co víc – díky svému tatínkovi Alanu Lawrencovi, který je fotograf, a malé pomoci Photoshopu dokáže Will létat!

Rodina, která se za chvíli rozroste o šesté dítě, žije v Utahu. Její členové se rozhodli fotografovat nejrůznější situace ze života, aby poskytli Willovi nějakou inspiraci a povzbuzení. A ani malý Will na snímcích nechybí, jen je v trochu jiné pozici než zbytek rodiny – létá!

„Fotografie s létajícím Willem pro mě mají zvláštní význam. Vím, že bude v životě čelit mnoha překážkám, a tak doufám, že mu tak budu moci ukázat, že i s postižením může člověk dělat, co si přeje,“ popisuje Alan.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat