Porodila dvojčata. Každé má jiného otce!

Samotné odborníky šokoval výsledek testu otcovství u dvojčat, která porodila jistá žena z New Jersey v USA. Analýza DNA totiž dokázala, že ačkoli rostly obě děti v děloze společně, mají společnou jen matku, nikoliv otce. Matka se totiž v krátkém období po sobě vyspala se dvěma muži a, svět div se, počala s oběma.

Je to sice velmi výjimečný jev, ale podle lékařů a biologů skutečně možný. Takže otec, který žádal na soudu testy DNA u dvojčat, aby se dokázalo, zda jsou jeho, odcházel jen s poloviční radostí. Jeho je totiž pouze jedno z dvojvaječných dvojčat. Bude tedy platit jen na jednu z dcer.

„Je to velmi vzácné, aby žena porodila dvojčata dvěma různým otcům. Ale nalezli jsme dva jiné případy v naší zemi,“ uvedl soudce Sohail Mohammad z okresu Passaic ve státě New Jersey.

Matka u soudu přiznala, že měla sex s dvěma muži v rozmezí jednoho týdne.

Podle odborníků může žena skutečně otěhotnět se dvěma muži, když s nimi oběma souloží v době ovulace a do dělohy se uvolní hned dvě vajíčka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat