Jak správně vybrat kočárek?

25.05.2015 | Děti a rodina

Těšíte se na příchod nového člena rodiny, dáváte dohromady výbavičku, ale kočárek v chodbě ještě nestojí? Tak raději na nic nečekejte – po porodu nebudete na shánění kočárku mít ani čas ani náladu.

Podle čeho vybrat ten pravý kočárek? 

Kočárek vybírejte především podle koleček, jeho váhy a variability. Výběr začněte upřesněním toho, kdo a kde se bude s kočárkem nejčastěji pohybovat.

1. Rodiče, kteří bydlí na venkově a pohybují se nejčastěji po nezpevněných cestách, by se měli porozhlédnout po kočárku s nafukovacími kolečky. Nafukovací kolečka jsou sice trochu těžší než kolečka pěnová, ale při pohybu v terénu jsou stabilnější, pružnější a zkrátka si s jakoukoliv nerovností hravě poradí. Co se týče počtu koleček, bývají do terénu vhodnější trojkolky – snadněji se s nimi manipuluje.

2. Pokud s kočárkem budete nejčastěji překonávat překážky, které vám nastraží městské prostředí, budete potřebovat kočárek s pěnovými kolečky. Menší otočná kolečka se postarají o pohodlné překonávání obrubníků, snadný pohyb i v úzkých uličkách a díky nízké hmotnosti se s nimi snadno zvládnete přepravovat hromadnou dopravou.

Přemýšlejte dopředu

Málokterá rodina si může dovolit pořídit kočárek bez rozmyslu a bez zvážení rodinného rozpočtu. Jakmile pořídíte hluboký kočárek pro novorozené miminko, už bude čas poohlížet se po sportovním kočárku. K tomu všemu je třeba ještě autosedačka a další drobnosti, které dohromady stojí pořádný balík peněz. Zkuste se podívat na nabídku kombinovaných kočárků a ušetřete. Kombinované kočárky nabízejí v jednom balení hlubokou korbičku, sportovní nástavbu a autosedačku. Za jednu cenu tak získáte kočárek, který využijete od narození děťátka až do jeho tří let!

Tak hurá do vybírání!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat