Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Prosím, poraďte jaký je nejlepší způsob prodloužení vlasů?
Jde ti o prodloužení jenom nárazově třeba na nějakou akci nebo něco trvalejšího?
Podívejte se třeba na www.vlasy-levne.cz
No teď je chci kvůli jedné akci, ale chtěla bych i na jindy, nejlíp střídat kdyby to šlo-tak asi clipy nebo tak něco
Tak to máš clipy asi opravdu nejlepší, doporučuju pořídit z pravých vlasů - můžeš je dobarvit, žehlit, kulmovat co jen chceš. Já osobně mám odtud http://www.clip-vlasy-levne.cz/ a moc si chválím ;)
No a když je pak budu chtít sundat, nebudou mé vlasy nějak poškozené?
Neodolala jsem a mám objednáno, nechám si prodloužit vlasy metodou Tape in. Hrozně se těším, že budu mít luxusní vlasy.
Podlužuji si vlasy s www.vlasy-levne.Mají materiál z pravých lidských vlasů a rychlé dodací lhůty.
Neznám, ale zjistím a pak uvidím. Vlasy si ráda prodlužuji, hlavně si je barvím, a vlním.
Nejjednodušší a myslím si, že i pro mě nejlepší jsou clip-in. Teď se mě právě líbí culíky.
Dokonce jsem holky zjistila, že produžují vlasy u nich na pobočce. To se mě líbí.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak prodlužujete? Máte něco vyzkoušeného?
Prodlužuji u www.vlasy-levne.cz. Nejoblíběnější mám clip in. Apůikaci vám udělají i u nich na pobočce.
A jakou metodou si vlasy prodlužujete? A zkoušela jste to u nich na pobočce?
Zkusila jsem Tape, ale nejvíce se mě líbí clip in. Ráda si je různě barvím, abych měla pokaždé jiné vlasy.
Já si u nich na pobočce nechala vlasy prodlužovat několikrát. Vždy se jim to povedlo.
O které pobočce a o jaké firmě se bavíte prosím? Taky bych si ráda prodloužila vlasy a nevím u koho.
Bavíme seo pobočce vlasy-levne.
Na jejich www.vlasy-levne.cz nabízí prodloužení vlasů přímo u nich na pobočce. To by se mě hodilo.
Za mně vlasy-k-prodlouzeni. Materiál mají z pravých lidských vlasů, rychlé dodací lhůty,to se mě líbí.
Kam jít na prodloužení v Brně?
Prodlužování vlasů mě připadne nepřirozené, nevím, asi bych do toho nešla.
podle mně jsou clipy mnohem lepší než klasicke prodloužení. Clipy si zvládnu dát i sama a odrosty nejsou. A taky to stojí mnohem mín peněž
Raději bych se snažila zlepšit kvalitu svých vlasů než prodlužovat…
Souhlasím, prodlužováním se vlasy akorát ještě více poškodí
Jenže mně nepomáhá nic, zkoušela jsem měnit šampony i různé masky na vlasy a nic.
Tak bych být tebou zašla na kliniku, kde se tím zabývají
A ty máš s nějakou takovou klinikou zkušenost?
Skvělí jsou na Clinical hair & health, moc mi pomohli a mají skvělý přístup a hodně zkušeností
A jak to probíhá? To dělají nějaké speciální vyšetření?
Udělají ti trichologické vyšetření, díky kterému zjistí kvalitu vlasové pokožky a mohou lépe určit příčinu problému. Mužeš si o tom přečíst tady clinicalhair.cz/trichologicke-vysetreni/
Děkuju, tak já to zkusím. Jak dlouho trvalo než se ti to spravilo?
To je hodně individuální, záleží na problému, který máš. Mně se to spravilo asi po dvou měsících :)
Aha tak to je rychle. Tak já to zkusím, moc děkuju za radu.
Nemáš za co, hlavně ať se ti to podaří rychle vyřešit, ale nemusíš se bát na té klinice Clinical Hair & Health jsou opravdu dobří.
Na Clinical Hair & Health jsem byla minulý rok a moc mi tam pomohli.
Jak dlouho trvalo než se ti to spravilo?
Asi 3 měsíce, ale je to hodně individuální, záleží co je za problém, u někoho to může být vyřešené za chvilku u někoho to může trvat déle. Ale rozhodně se vyznají a jsou moc pečliví, takže budeš v dobrých rukou.
Aha, tak moc děkuju za ochotu, zkusím to.
Ráda jsem pomohla, určitě ti taky pomůžou.
a co clip in vlasy? to ej taky prý šetrný a vypadá to dobře, když je to z pravých vlasů
Vlasy jsem si taky párkrát prodlužovala, pomocí clipů. Vypadalo to přirozeně.
A od koho je máte? Doporučíte?
Kamáradka mi dala tip na vlasy-levne. Jsem moc spokojená, mají materiál k prodlužování z pravých lidských vlasů.
Clipy k prodloužení jsem si u nich koupila a moje kadeřnice mi je nasadila a následně upravila.
Já osobně chodím k nim přímo na pobočku, vždy mě tam poradí.
Se kterou máš prosím zkušenost? Mně by stačil i spolehlivý eshop na doporučení.
Já si clipy objednávám online z internetu. Nejvíc mám ráda tento shop https://www.clip-vlasy-levne.cz/. Znáš ho? Mrkni tam, jejich nabídka je super :) Já si tam vyberu vždycky :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.