Bety.cz
Nastavit jako domovskou stránku
čtvrtek 17. května | svátek máAneta
Přihlásit | Nejste registrována? Registrovat 

diskuse

Diskuse na téma Práce z pohodlí domova

PAVLA51| 19.3.2010 6:51:38

Zdravím všechny maminky na MD (ale i ostatní dámy). Mám pro vás zajímavý tip, jak ušetřit. Jistě každý měsíc vydáváte určitou částku peněz (někdo víc, někdo míň) za různé zboží – za prací prášky, speciální dětské prášky, aviváže, další věci jako čaje, kávu, krémy na ruce či obličej, masážní gely, a pokud se stejně jako já spoléháte více na přírodu než na chemii, tak také za bylinkové přípravky (kapky, sirupy, čajíky, mastičky apod.). A co to zkusit trochu jinak? Zkuste nejít do obchodu, ale koupit si takovéto věci po internetu. Nová česká distribuční firma Eldorádo vám nabízí možnost nejen ušetřit peníze, ale také si je vydělat (časem můžete dostávat velmi slušné částky), ale pozor, ne tím, že byste museli zboží prodávat! Vy si každý měsíc prostřednictvím této firmy nakoupíte nějaké zboží pro sebe (není povinně dáno za kolik, nakoupíte jen to, co budete opravdu potřebovat, tedy i za minimální částku) a doporučíte tento internetový obchod třem lidem (známým či lidem na netu), které tato možnost také zaujme a kteří splní stejné podmínky jako vy. Z nákupů lidí pod vámi budete mít provize (když se daří, tak jsou první provize už po dvou měsících). Více info na emailu pavla.1111@email.cz (pošlu nezávazně a zdarma). Není to podvod, ani letadlo nebo pyramida, mám to vyzkoušené. Registrace do systému je zdarma, a pokud vám to nebude vyhovovat, vždycky můžete skončit (bez nějakých dalších poplatků, sankcí apod:-D

Zobrazeno 6 / celkem 6 příspěvků seřadit dle: Přidat nový komentář
Neregistrovaná/ý - Andrea
13.2.2012

Chybí Vám peníze na zábavu s dětmi? Zkuste tohle! jednoduchá práce, která se mi stala i koníčkem. Zvládám při zaměstnání, domácnosti i své dceři. Díky tomuto přivýdělku jsem si zajistila další pravidelný příjem, kterým platím hypotéku a aktivity s dcerou. Najděte si chvilku denně, využijte svého PC a vydělávejte. Pokud je člověk aspoň trochu aktivní, má výdělek jistý! Ráda pomohu v začátcích. Napište si o informace, budu se těšit trtkova.andrea@seznam.cz

Odpovědět Přidat nový komentář
Neregistrovaná/ý - Jana
14.11.2011
Neregistrovaná/ý - Ivana | 18.5.2010
Ahoj, hledáte přivýdělek? Koukněte se zde: www.cinnostdoma.cz/pracujidoma/ Jde o seriozní práci, kde si můžete vydělat hezké peníze. Vstupní poplatek je vratný, pokud se Vám to nedude líbit.

dobrý den a o co se v cinnostdoma.cz jedná?

Neregistrovaná/ý - kris.novak@seznam.cz
13.9.2011
Neregistrovaná/ý - a | 11.4.2011
doporučil bych toto: výdělek na internetu v podstatě hodně muziky za málo peněz. Registrujte se na http://bux.to/?r=pan.zeman , při registraci jako v políčku reffer napište pan.zeman jakož to že jsem vás do systému přivedl. A ted o funkci systému: každý den otvíráte stránky s reklamou, které musíte mít zobrazeny na dobu 30 vterin, nemusíte je však sledovat, stačí je nechat ve volném okně. za jednu zobrazenou stranku dostanete bod.každý den cca 30 reklam.Vyplatí vás od 50 dolarů.Dále se zde dají nakupovat refferalové (klikači) kteří pak klikají za vás a vy jen sledujete jak konto roste.Nejtěžší je na tom ten začátek,těch prvních 50 dolarů.Pak nakoupíte refferaly a sledujte co se bude dít. za 35 dolaru si koupite 35 klikačů.takže to co jste dělal doposud sam, teď bude cca 35x více.Dobré je že do toho můžete zapojit své známé a rychleji dosáhnete na těch 50 dolarů.Veliké plus je že se dá kopit i 500 klikačů a to je potom už jiné kafe. Zkuste to,uvidíte a prosím při registraci v políčku reffer vyplňte pan.zeman to chci za to,že jsem vás o tomto informoval co a jak.je to v podstate za hubičku.Přeji mnoho stěstí a úspěchu do života plného svobody

Dobrý de,děkuji Vám za informaci,jen mám potíž,neumím anglicky,pokud by vám to nevadilo můžete mi jen napsat,kam se zaregistrovat a co to po mě bude chtít?asi číslo účtu nebo jak posílají peníze?moc děkuji Nováková kris.novak@seznam.cz

8.9.2011

Ahojky, nabízím osm přivýdělků na doma – pro každého! Jsem na MD a vydělané peníze bokem se hodí Zkuste to taky! Napište si na j-a-p-p@klikni.cz a já se o to s Vámi ráda podělím!!!

Neregistrovaná/ý - a
11.4.2011

doporučil bych toto: výdělek na internetu v podstatě hodně muziky za málo peněz. Registrujte se na http://bux.to/?r=pan.zeman , při registraci jako v políčku reffer napište pan.zeman jakož to že jsem vás do systému přivedl. A ted o funkci systému: každý den otvíráte stránky s reklamou, které musíte mít zobrazeny na dobu 30 vterin, nemusíte je však sledovat, stačí je nechat ve volném okně. za jednu zobrazenou stranku dostanete bod.každý den cca 30 reklam.Vyplatí vás od 50 dolarů.Dále se zde dají nakupovat refferalové (klikači) kteří pak klikají za vás a vy jen sledujete jak konto roste.Nejtěžší je na tom ten začátek,těch prvních 50 dolarů.Pak nakoupíte refferaly a sledujte co se bude dít. za 35 dolaru si koupite 35 klikačů.takže to co jste dělal doposud sam, teď bude cca 35x více.Dobré je že do toho můžete zapojit své známé a rychleji dosáhnete na těch 50 dolarů.Veliké plus je že se dá kopit i 500 klikačů a to je potom už jiné kafe. Zkuste to,uvidíte a prosím při registraci v políčku reffer vyplňte pan.zeman to chci za to,že jsem vás o tomto informoval co a jak.je to v podstate za hubičku.Přeji mnoho stěstí a úspěchu do života plného svobody

Neregistrovaná/ý - Ivana
18.5.2010

Ahoj, hledáte přivýdělek? Koukněte se zde: www.cinnostdoma.cz/pracujidoma/ Jde o seriozní práci, kde si můžete vydělat hezké peníze. Vstupní poplatek je vratný, pokud se Vám to nedude líbit.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

horoskopy

Nastavit horoskopy

Beran

21. března - 20. dubna

Léto už pomalu klepe na dveře a vy jste plní energie a nových nápadů. Využijte příznivého období a nečekaného přílivu inspirace ve svůj prospěch. Pusťte se do realizace svých dávných plánů. Pokud se do toho dnes pustíte, nemusíte se bát neúspěchu.

soutěž

Vyhrajte 2x2 vstupenky na představení Deadalos aneb podivuhodný let

Vyražte s námi do divadla!

Soutěž probíhá od 30.4.2012 do 18.5.2012

anketa

Jste spokojená s velikostí svého poprsí?

dítě dne

17.5.2012

Kde jste kdo??

• 4/5
Celkem 9
další

Tip na večeři

Pokud máte na sladký rýžový nákyp špatné vzpomínky ze školní jídelny, rozhodně zkuste tento recept a uvidíte, že si na něm pochutnáte.

Rýžový nákyp

Celkový čas: 45min

Energie: 837 kJ

Cena: 74 Kč

Skvělá vepřová pečeně netradičně.

Vepřová pečeně s hruškou

Celkový čas: 1h a 15min

Energie: 774 kJ

Cena: 178 Kč

Recept na přípravu zdravého lososa je jednoduchý. pokud máte možnost koupit lososa čerstvého, určitě zůstane tento recept ve vašem jídelníčku.

Losos na bílém víně

Celkový čas: 50min

Energie: 878 kJ

Cena: 381 Kč

Partneři Bety.cz - Odhaleno.cz (www.odhaleno.cz) Své náměty a připomínky k obsahu internetového magazínu Bety.cz posílejte na redakce@bety.cz, technické problémy na podpora@bety.cz.
Kontakty na redakci, obchodního a marketingového zástupce naleznete zde.

Copyright © 2009-2012 Bety.cz - všechna práva vyhrazena.