Diskuse na téma hubnutí

04. 04. 2011 | Hubnutí

http://www.hubnete.cz/lussi

Ahoj, mě moc pomohl zeštíhlující krém Corectia. Do 3 týdnu jsem měla dole 7 cm i celulitidu *1*

jolča 30.11.2011

co je emulips forte kde se dá koupit dík moc za radu*1*

jolča jolča 02.12.2011

Na googlu nic nepisou? -:) je to přípravek na hubnutí. A není lepší si normálně zacvičit, jak treba pise Veron1ka s Mirkou, než se zivit takovyma saj*ajtama? Cvičit muzes doma, jen nesmis byt lina.

Sofie jolča 24.02.2012

já jsem měsíc po operaci kolene a kotníku a už nesmím aktivně sportovat, nebo vlastně cokoli se týče pohybu s nohama. Přibrala jsem dvě kila za ten měsíc a přibírám dál. Tak mi prosím poraď co mám dělat, abych nepřibírala a naopak se dostala zpět na svou váhu....

lenka Sofie 05.03.2012

kamarádce po operaci kolene doporučil doktor jízdu na kole a rotopedu...samozřejmě postupně zvyšovat zátěž a s ortézou

Petra Pilná lenka 25.12.2016

Každý den se dívám na sebe do zrcadla a hrozím se sama sebe. To břicho, stehna, zadek, jsem jak rozkydlé těsto. Sama jsem se obrátila na jednu z poboček svet-zdravi.cz a chodím na konzultace k odborníkovi, který mi sestaví jídelníček, sdělí, kde je můj kámen úrazu, opravdu se mi snaží poradit.Hlavně nesnaží se u klienta jen nejprve snížit vodu v těle, aby klientům ukázali, jak co nejrychleji zhodí kila. Mají spoustu poraden po ČR. Moje konzultanka je úplně super.Nejprve mi provedli základní diagnostiku na přístroji Tanita a změřili tlak.

Johany H Petra Pilná 07.01.2017

já patřím taky mezi ty,co navštívili jednu z poboček svet-zdravi.cz. Nemůžu si mou poradkyni vynachválit. Rok sledovala mé hodnoty, hlavně kolik procent tuku v mém těle se snižuje, bez ohledu na to, o kolik moc jsem zhubla. Nebyl cíl zhubnout rychle na váze, ale postupně se zbavovat hlavně tuku v těle. Moc mi poradkyně pomohla, cítím se nyní o hodně lépe.

Veron1ka 27.11.2011

Co se týče mě, tak já jsem po porodu přibrala asi 15 kilo a hodně těžko jsem se s tím vyrovnávala!! Naštěstí moje kamarádka mi poradila na internetu stránku fitnesstv.cz a jsem jí za to moc vděčná. Je tam spousta videí s různými cviky, které můžete dělat i doma, vzhledem k tomu, že teď rozhodně nemám čas na to, chodit do posilovny. A dávají tam každý měsíc jídelníčky, podle kterých se řídím. Všem, kdo chtějí zhubnout doporučuji! Žádné hladovění a pocení v posilovně. Je tam spousta super věcí i pro zlepšení životního stylu :)

Mirka Veron1ka 28.11.2011

Ahoj Veroniko (typuji). Ja se na ten fitnesstv ted koukala a moc se mi to zamlouva. Ja totiz strasne nerada cvicim ve vetsim mnostvi. Stydim se za svoji vahu a tohle se mi hodne zamlouva. Uz jen tim, ze je tam ten jidelnicek, ale hlavne tim, ze si muzu vybrat cviky jake chci a nemusim nikoho poslouchat. Takze dekuji, ze jsi to sem hodila.

Lenka 19.10.2011

Nejlépe se hubne při sexu <3 :-D

Doubravka 11.04.2011

pravidelně jím 5x denně, 2x týdně Zumba, hodně piju, k tomu Emulips forte a mám za měsíc 5 kg dole

Pavla Doubravka 12.02.2012

Doubravko, dělám to stejný co ty, samozřejmě počítám KJ, ale bez Emulips forte a mám 4,5 kila dole. Tak že ten Emulips ti moc nepomáhá a ještě vyhodíš peníze, které můžeš investovat jinak a hlavně zdraví, všechno jsou to chemie a jedy do těla ;-).

:-) 04.04.2011

http://katalogcrv.cz/lussi

Milena :-) 04.04.2011

Tak nic neni na te stránce :)

Luciferinka Milena 04.04.2011

ale musi me to ide

Milena Luciferinka 04.04.2011

A mě už také :-D

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat