Diskuse na téma Pralinky

04. 12. 2020 NinaC Prosím o radu

Holky, prosím pěkně, kdo má opravdu dobré pralinky ?

Karolína 14.12.2020

Pokud chceš opravdu kvalitní, tak se podívej na pralinky od doncoco. Mají výborné jak ty v té mléčné, tak i hořké čokoládě :)

Simona 27.12.2020

Budu objednávat ten jejich mix, ráda vyzkouším něco nového, protože tady ty co píšeš vůbec neznám a to jsem si myslela, že jsem vyzkoušela hodně pralinek.

Daniela Simona 12.01.2021

Budeš nadšená :) chodily jsme s maminkou na tu jejich prodejnu, ale co jsou zavření tak si je objednáváme, protože si rády dopřejeme trochu toho sladkého a mají je opravdu výtečné :)

Majki636 27.01.2021

Dostala jsem od přítele ten jejich coco box a mají je fakt nadupané. Miluju sladké, takže je to pro mě nejvděčnější dárek akorát ne na moc dlouho :D

Rebeck3a 20.04.2021

Ahojky, dopocučuju určitě doncoco.cz Jsou vynikající, jsou sice trošku dražší ale s jinýmy se podle mého nedají vůbec srovnávat. Je to opravdu chuťový zážitek. Doporučuju :-)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat