Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky, prosím pěkně, kdo má opravdu dobré pralinky ?
Pokud chceš opravdu kvalitní, tak se podívej na pralinky od doncoco. Mají výborné jak ty v té mléčné, tak i hořké čokoládě :)
Budu objednávat ten jejich mix, ráda vyzkouším něco nového, protože tady ty co píšeš vůbec neznám a to jsem si myslela, že jsem vyzkoušela hodně pralinek.
Budeš nadšená :) chodily jsme s maminkou na tu jejich prodejnu, ale co jsou zavření tak si je objednáváme, protože si rády dopřejeme trochu toho sladkého a mají je opravdu výtečné :)
Dostala jsem od přítele ten jejich coco box a mají je fakt nadupané. Miluju sladké, takže je to pro mě nejvděčnější dárek akorát ne na moc dlouho :D
Ahojky, dopocučuju určitě doncoco.cz Jsou vynikající, jsou sice trošku dražší ale s jinýmy se podle mého nedají vůbec srovnávat. Je to opravdu chuťový zážitek. Doporučuju :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.