Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Z jakého e-shopu kupujete kuchyňské potřeby? Aby byly kvalitní a za rozumnou cenu? Dovybavuju kuchyň a sháním nějaké praktické držáky a úložné prostory.
Mám doma takový mišmaš, že vždycky spíš pořizuju po kusech, když mě něco zaujme.
Já sháním do kuchyně nějaké praktické organizéry na takové ty malé věci (houbičku, kartáč na nádobí, hadr apod) nemám ráda když to je položené okolo dřezu a máme teď všechno nové a moderní tak bych chtěla něco co k tomu bude sedět, ale všude jsem zatím viděla jenom takové obyčejné a nehezké organizéry tak jestli máte tip, kde se dají vybrat nějaké stylové budu ráda :))
Moc hezké věci mají na bakly.cz mají velký výběr a opravdu stylové a kvalitní kousky :-)
Hledala jsem sklo do baru a tady mají krásný věci, mockrát díky že ses ozvala :-)
Není za co, já jsem to právě objevila a líbí se mi, že tam mají takové vychytávky.
Díky, mají tam hodně věcí co potřebuju a mají dobré ceny, tak zkouším objednat.
Koukněte sem na ideadomov cz já mám odtud super koše na třídění a mají spoustu ostatních doplňků do domácnosti.
Super, díky za tip, ten regál na kolečkách by se mi hodil.
Taky teď renovujeme kuchyň a chci mít tentokrát všechno dobře zorganizované, takže sháním praktické a jednotné koše na třídění odpadu a ještě nějaké šikovné a odolné krabice na věci do špajzu, takže se přidávám k dotazu, pokud jste někdo tohle kupoval. Díky
Já si koupila rovnou celou tuhle sadu https://www.bakly.cz/zone-denmark-sada-na-myti-nadobi-singles-black-330446 vypadá to moc hezky a je to fakt praktický. Nevím jestli sis představovala něco takovýho, ale zkus kouknout ;-)
Ty jo to je skvělý, přesně něco takovýho jsem si představovala, ale nemohla jsem to nikde sehnat aby to nepůsobilo lacině. Tohle je super, díky za sdílení :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.