Diskuse na téma Pralinky

08. 04. 2021 Jarus Prosím o radu

Od jakého výrobce máte rádi čokoládu ? Ráda bych vyzkoušela nějaké lepší pralinky.

Linda 22.04.2021

Výrobců je hodně, každému chutná něco jiného a mě osobně nejvíc oslovily pralinky od doncoco :)

Kačí 24.04.2021

Ahoj, koukala jsem na doncoco.cz myslím že dárek na poslední chvíli takové mlsání je fajn. Něčím sladkým se nikdy nic nezkazí :-) Jsou ty pralinky dobré?

Anička 25.04.2021

Ahojky, ano já objednávala mamince ke svátku tu jejich pralinkovou bonbonieru a je fakt vynikající, za ty peníze to stojí :-)

Jitka H. 25.04.2021

Myslím že je to super na každou příležitost pro kohokoliv :-) zanedlouho budu vymýšlet pro manžela, tak zvažuju že mu to objednám :-)

Eliška 28.04.2021

Pralinky DonCoco objednávám dost často, protože s nimi obdarovávám členy rodiny, když mají svátek a narozeniny a ono je to pořád něco. Každopádně jsem ráda, že jsem tím vždycky všechny uspokojila a bonboniéry si všichni chválili.

Tereza 06.09.2021

Jestli chcete lepší pralinky a celkově věci z čokolády, tak na to doporučuju čokoládovnu Janek :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat