Diskuse na téma Co nás ve vztahu spolehlivě ubíjí

Příčin, proč si zdánlivě z ničeho nic přestaneme rozumět, může být několik: neustálá kritika, konec zamilovanosti, málo ocenění, nuda, nedostatek komunikace... Co vás ve vztahu ubíjí?

kanka 14 21.09.2011

nejhorší zabiják našeho partnerského vztahu je tchýně. ta moje mi stojí za zady uz od svatby!!! ani po 10 letech ji nejsem dost dobra pro jejiho chlapečka. UFfffffffffffffff

ZRZKA 21.09.2011

UPLNĚ HROZNÉ JE, KDYŽ SI PO 5 LETECH VZTAHU UŽ NEMÁTE CO ŘÍCT, SEDÍTE NA VEČERI A TICHO... JE MI Z TOHO DO BREKU A NEVÍM, JAK Z TOHO VEN

eleanor ZRZKA 18.04.2012

zkuste se dostat do nových situací nebo nějak obohaťte svůj život o novou věc, kterou můžete sdílet jen vy dva. najděte něco nového co vá spolu zabaví a můžete si o ni povidat jen vy. výlety za něčím novým, nebo nějaký adrenalin. něco co vás spojí. většinou kritické chvíle spojují nejvíce. k tomu je potřeba čas a chuť to změnit. stereotyp a nuda to zabijí. nemluvím o důvěře. ta naopak posiluje, a tu můžete najít jen v situacích kdy se na sebe musíte plně spolehnout.:-)

Lily ZRZKA 19.04.2012

Ticho nemusi byt vzdycky to "trapne ticho". Prosedeli jsme s partnerem spoustu casu v tichu a bylo nam obema moc dobre. Zalezi jen na tom, jak to vnimate.

Evule ZRZKA 28.05.2012

Zkuste třeba podniknout něco společně,zajít do kina,udělat grilovačku a pozvat pár přátel nebo si jen vyjet na bruslích či na kole.

LINDA 21.09.2011

Mě ubíjí kombinace: práce, děti, domácnost a otrávený obličej manžela, když přijde "hrozně" utahaný z práce. Je to mix, který mi bere veškerou sílu, mám dojem, že jsem na všechno sama. A ještě se občas přidá jeho matka, která má dojem, že by všchno zvládla líp. klasika

Marlenka 21.09.2011

Ve vztahu člověka může ubíjet třeba i nedostatek citu po letech vztahu, málo nových podnětů a méně společně strávených chvil a taky hádky pro maličkosti. Těm by se měl člověk zasmát, protože jinak ztrácí drahocenný čas, a život je přiliš krátký, abychom ho protrpěli, a já myslím, že každý problém se dá v rámci možnost řešit. A když nás něco ubíjí, tak je to třeba změnit.

hvězdička. 21.09.2011

Ahojky ,je toho dost někdy vázne komunikace ale co chtít po 7letém vstahu ...a možná že je to tím že každý máme hodně práce...a není moc času a večer si každý zalézem do svého pokoje a koukáme zvlášt na televizi..jsme unavení a mrzutí.. A taky hádky spojené s výchovou..Ale jsem optimistka..vše se dá vyřešit ač je jeden den nebo dva mračno pak zase vyjde sluníčko..:-)

Mary Anne 21.09.2011

Stereotyp,nuda. Ale my si vždycky spolu dokážeme najít společnou aktivitu,která nás oba baví. Někdy mě ubíjejí také hádky, ale naštěstí to vždycky nějak dopadne.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat