Diskuse na téma Nová koupelna

14. 05. 2012 | Hypotéka

Ahojte už delší dobu předěláváme koupelnu, tak nějak podle finančních možností...hypotéka, stavebko,pojištění...no určitě to znáte a na řadu přišly koupelnové skříňky.Měla jsem tak nějak vyhlídnuté obyč bílé v baumaxu, ale byla jsem nedávno na čumendu u známé, dostavěly barák, a mám dilema. Ona má dané v koupelně skříńky DŘEVĚNÉ od Lebonu a vypadá to božsky, ale říkám si dřevo a vlhko? Tvrdila, že je to na to stavěné, ale nevim nevim....co vy na to?Máte některá také dřevěný nábytek v koupelně nebo mám na to radši zapomenout?

Verča 05.10.2023

Na vany od https://www.kaldewei.cz/ jsem našla více pozitivních reakcí... Koukala jsem se na nabídku a moc se mi líbí ty jejich vířivé systémy :) Ty máš od nich přesně jakou vanu?

Radka 08.11.2023

Oni mají skvělá řešení, ale my jsme se rozhodli pro jejich systém skin touch https://www.kaldewei.cz/vyrobky/spa-wellness/pramen-mladi-pro-pokozku-skin-touch/. A to teda musím říct, že stojí za to. Jako co, když reko, tak ať to prostě stojí za to :)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat