Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, chtěla bych se letos vrhnout na běžkaření, takže vybírám co kde na netu bych si objednala, abych byla stylově (a hlavně teda funkčně) oblíknutá :) co si kupujete na běžky??? Máte třeba oblíbenou značku? Nebo konkrétní e-shop třeba kde mají víc věcí? *2* :-/
Ahojte, nechce se mi zakládat nová diskuze, ale chci se zeptat na běžecké boty, jakou značku preferujete? :)
Ahoj, prosím o typ, v čem chodíte cvičit. Dělám hot jógu a už by to chtělo něco jiného než vytahané tepláky a triko.Máte někdo něco vyzkoušeného? ??:-)
Ahojky, nejlíp se cvičí v legínách a tílku nebo v dresu. Prostě v něčem pohodlném, co tě nebude nikde škrtit a omezovat v pohybu. Mělo by ti to "přiléhat" hezky k tělu, aby to zase neplandalo a nezachytávala sis to (př.moc volné triko) zvol materiál, který se dobře udržuje, hodně se spotíš, tak aby to šlo dobře vyprat atd.
S dovolením se připojím, ale potřebovala bych poradit jaké oblečení budu potřebovat ?
Rozhodně kraťásky a podprsenku :) nebo můžeš i tílko, ale čím víc kůže je odhalené, tím líp se ti bude u tyče tancovat :)
Já bych spíš potřebovala doporučit sluchátka. Ne běh nejlépe, aby mi nevypadávaly, protože ty co mám jsou hrozné a nesedí mi :/
Ahojky chodím na hot yogu a bezvadně se mi cvičí v oblečení odtud https://dragonflybrand.com/ Legíny co jsem tu pořídila si beru i na běhání a super
Používáte někdo při sportu menstruační kalhotky? Jsou spolehlivý? Koukala jsem na maluna.cz a říkala jsem si že bych je zkusila.
Ahoj chodíte cvičit v Brně do Zone4you ?
Ahojky chodím sem na ty sálové lekce https://zone4you.cz/salove-lekce/ za mě můžu doporučit, chodím sem strašně ráda
Nevíte jestli je možnost si tu zaplatit někoho kdo by se mi věnoval? Nejsem úplně zkušená
Ahojky ano určitě, je tam možnost osobního trenéra
Tak to je bezvadný hned po Novým roce bych chtěla začít chodit tak snad mi to vydrží
Držím palce, já jsem ze cvičení tady vždycky nadšená:-)
čauky, máte tip, kde seženu KVALITNÍ funkční oblečení? chci nějaké pořádné koupit přítelovi na vánoce...on se totiž dost odbývá, ale hodně sportuje a zasloužil by si kvalitní oděv. díky
Mam rada znacku baridiwear. Ceska vyroba, kvalitni provedeni, outlast material. Podivej se, urcite nebudes litovat.
díky za tip, koukám, že mají i ponožky (to je věčný problém sehnat kvalitní), máš i s nimi zkušenost?
anezka: Jasne, tech mam doma spoustu a postupne je vymenim, ze budem mit jen z tohodle eshopu. Neshrnuji se, nepoti se noha, fakt top.
Luci skvěly, tak to vyzkoušim…moc děkuju za doporučeni, jsem fakt nadšená
Já si moc hezký kousky teď koupila v galerii Harfa ve Vysočanech ;)
Zrovna se tam o víkendu chystám tak doufám že taky něco objevím :)
Přijde mi, že teď mají opravdu hezký kolekce tak určitě něco najdeš ;)
Prosím o tip na pohodlné, volnější oblečení na cvičení. Nemám ráda funkční prádlo přímo na tělo. Nějaké tipy?
Na lucyto se podívej, tam jsem si brala tepláky, set spodního prádla Calvin, nemám ráda upnutou podprsenku, takže skvělý
SimaL: jaký přesně jste brala, mají jich tam víc a jakou máte zkušenost s dopravou a celkově s eshopem?
Já teď sháním kvalitní chytré hodinky, které mi budou vše měřit při mých sportovních výkonech. Jaké máte a doporučili byste?
Já mám tyhle https://www.carneo.cz/chytre-hodinky/chytre-hodinky-carneo-artemis-hr--cerne/ a jsou ideální, mají spoustu funkcí, přehlednou aplikaci a vydrží dlouho nabité. Navíc hezky sedí na ruce, jsou lehoučké ani o nich nevím :-)
Ahoj holky, mám dotaz ohledně menstruačních kalhotek a sportu. Ráda bych věděla, jestli některá z vás má zkušenost s používáním menstruačních kalhotek během sportovních aktivit, jako je běhání, cvičení v posilovně nebo jóga. Jaké značky se vám osvědčily a jak jste byly spokojené s jejich pohodlím a spolehlivostí během sportu? Předem díky za vaše zkušenosti a tipy! :)
Ahoj, já teda můžu říct, že s menstruačními kalhotkami během sportu mám docela dobré zkušenosti :) Používám kalhotky od značky Bellinda a musím říct, že jsou skvělé. Běhám, cvičím v posilovně i chodím na jógu, a zatím mě nikdy nezklamaly. Oni mají v nabídce několik typů kalhotek podle savosti, takže si můžeš vybrat, co ti nejlépe vyhovuje podle toho, jak intenzivní máš menstruaci. Kalhotky dobře drží, nikde neškrtí a materiál je příjemný i během pohybu :) Osobně mi nejvíc vyhovují na dny, kdy mám středně silnou menstruaci – v těchto dnech se cítím při sportu úplně v pohodě :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.