Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, nemáte prosím někdo zkušenost s fotoobrazy od fotoobrazyzplatna.cz? Zajímá mě hlavně kvalita provedení.
Ahojky, s tímto eshopem osobní zkušenost nemám, ale mám moc v oblibě eshop Laab. Taky tam nabízí tisk fotek na plátno a další... Fotka je na plátně v kvalitním provedení a barvy jsou taky hezké.
Taky jsem tam nechávala fotky tisknout a spokojenost, taky jsme si tam nechali fotky rámovat do dřevěných rámů. Plus máme od nich ještě i dřevěné album na fotky a z toho jsem opravdu unešená, je moc hezké a to dřevo tomu dá hned jiný nádech.
Holky, díky za tip - taky na fotoobrazyzplatna.cz udělám objednávku :) Už dva roky přemýšlím, co dám do obýváku na zeď a fotky na velkém plátně mě vůbec nenapadly.
Taky se přídávám se zkušeností. Nechali jsme si tam dělat fotku na sklo, mega boží, krásná práce, naprosto precizní, barvy boží a baví mě ta snadná údržba. Nikdy jsem to neviděla a trošku k tomu byla skeptická, ale jsem fakt nadšená.
Holky, já mám fotoobrazy na plátně taky od https://www.fotoobrazyzplatna.cz/ už dva roky a barvy jsou pořád stejné. Jde o ruční práci a fotoobrazy i speciálně lakují, takže vydrží fakt roky.
Holky a jak dlouho vydrží fotky na plátně, nevíte? Mám hodně slunný byt a bojím se, že by sluníčko hned vyšisovalo barvy.
Zdravím, já mám od nich fotky na Kapa desce a na skle a jsem moc spokojená. Vypadá to fakt dobře, kvalita je super a barvy krásné.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.