Diskuse na téma E-shop s oblečením

20. 02. 2023 | Prosím o radu

Dobrý večer, napíšete kde nakupujete jednoduché a elegantní oblečení, nejlépe udržitelnou módu? Budu ráda za tipy na e-shopy :)

Já jsem začala nakupovat na eshop.meeradesign.cz, kde mají vlastní střihy, krásnou  a přitom jednoduchou módu. Při objednávce si můžu zadat vlastní míry a halenky mi vždy ušijí na míru. Oblečení je perfektní a moc ráda ho nosím. Navíc mají látky i vhodná i pro alergiky a v bio kvalitě.

Ella789 24.02.2023

Holky, mají na výběr i jednoduché a pohodlné šaty? Taky marně sháním, ale zatím se mi žádné nelíbily a navíc na míry mi nic pořádně nesedí.

Melisa 27.02.2023

Já teda stejně pořád radši chodím vybírat oblečení do kamenných obchodů, potřebuju si to prostě vyzkoušet a v klidu si to projít, je to pro mě takový oddych a baví mě to :)

Šárka K Melisa 28.02.2023

Mám to stejně jako ty :) vždycky to spojím i s jídlem a kávičkou a užiju si se vším všudy :)

Ano, tady máte odkaz na jejich stránky https://eshop.meeradesign.cz/saty-a-tuniky/ Mají i butik na Praze 4 na Brumlovce, v budově Filadelfie v obchodní pasáži, kam se můžete přijít podívat na oblečení a vyzkoušet si ho. Navíc Vám oblečení i upraví na míru, cž je fajn.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat