Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, poradíte dobrý doplněk stravy na vlasy a nehty? Vlasy mi teď začaly více padat a nehty mám jako papír.
Já sprej proti teplu a taky fixační sprej aby mi vydržely vlny, když používám kulmofén, mám tento: https://freylish.cz/products/kulmofen, jsem spoko
Ahoj, co používáte prosím na vlasy, aby se ještě víc nepoškodily při fénování? Popřípadě natáčení? Mám vlasů pár a nechci o ně přijít. Děkuji
Špatným stavem nehtů a vypadáváním vlasů jsem si prošla nedávno taky. Jak psala Ella789 je dobré vybrat doplněk, který bude našláplý ingrediencemi jako biotin, zinek, vit C,B a přeslička. Chce samozřejmě vyčkat až se přes krev dostane potřebná výživa do vlasové cibulky, navíc vlasy a nehty nerostou nijak závratným tempem, tak je třeba vytrvat v užívání. Mě pomohl Wecare Hair a při pravidelném užívání se mi nehty zpevnily, mám je pevnější než kdy dřív a vlasy mi postupně dorůstají.
Obsahuje plno důležitých látek - vitamín C, Biotin, Zinek … Tady najdete všechny informace www.orcacollagen.cz Teď je na něj dokonce sleva 15 % s kódem: 15dnk23
Napsala byste bližší informace - co třeba Orcacollagen obsahuje, kde ho objednat …?
Já můžu jen souhlasit - teď sama užívám kolagen skoro 2 měsíce a jsem nadšená. Mám pevnější vlasy, které přestaly padat, pevné a zdravé nehty a odpočatější, hydratovanější a vyhlazenější pleť. Kupuju prémiový Orcacollagen a nedám na něj dopustit.
Výborný je kolagen - na vlasy, nehty a na pleť má opravdu skvělé účinky.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.