Diskuse na téma Nedaří se těhotenství - co dělat?

02. 04. 2023 | Chceme dítě

Zdravím, jdu si pro radu - s manželem se už asi 8 měsíců snažíme o miminko a nedaří se nám. Co dělat dál, jak postupovat?

Denisa5 10.04.2023

Moc děkuji za doporučení na kliniku IVF Zlín. Už jsme to probrali s manželem a hned zítra kliniku kontaktuju a domluvíme si konzultaci.

MilenaMazurová Denisa5 20.11.2023

Ano, tahle klinika má spoustu kladných a pozitivních recenzí. A taky tam mají věrnostní program, to mi přijde super. V případě, že by cyklus léčby nebyl úspěšný, nabídnou nadstandardní služby zdarma. Tam mají třeba EmbyoGlue, to by mělo zvýšit šanci otěhotnění tím, že zvýší přilnavos implantovaného embrya k děložní sliznici.

Dankovka 07.04.2023

My na kliniku www.ivf-zlin.cz teď docházíme, IVF bych měla podstoupit asi za 14 dní. Kliniku moc doporučuji, mají fakt profesionální přístup, skvělé doktory a hodně dobré výsledky.

Marionneta 04.04.2023

Doporučím navštívit dobrou kliniku, kde Vás s manželem vyšetří a poradí co a jak. My jsme byli s manželem na klinice IVF Zlín a opravdu nám pomohli. Teď máme ročního syna a to jen díky nim.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat