Diskuse na téma Zázvor - vaříte z něj?

Ahooj, máte nějaké super recepty se zázvorem? Včera jsem dělala kuřecí kousky se zázvorem a česnekem, je to výborné a hledám další recepty, teď na podzim bych nejradši dávala zázvor uplně do všeho :-) Ale chybí mi vyzkoušené věci, poradíte? *1*

Marcela69 03.03.2014

Ahoj, tak ja si delam obecne zazvorovy caj - proste jen nakrajim na kousky zazvor, naliju horkou vodu, a pak pridam jeste citron a med :) no a jinak hodne si delame thajske jidla, kde se to pouziva a co je super - dahl, je to z cervene cocky a dava se tam taky zazvor, doporucuju vyzkouset :)

janca 16.10.2013

Ahoj, v týdnu jsem jsi koupila časopis "Moje šťastná hvězda" Takový články o zázvoru jsem nečekala. Doporučuji si koupit tento časopis.

Ahojky, já teda zázvor teprve poznávám, ale zamilovala jsem si jej :-) Zatím ho testuji jen na nápojích. Dělám si horký nápoj: Zázvor na kostičky, limetka na plátky, citron na plátky, kuličky hroznového vína napůl, brusinky, hřebíček. Zalít horkou vodou a o zdraví je postaráno ;-)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat