Diskuse na téma Dinopark v Praze

Dobrý večer, poradíte - je v Praze Dinopark? Chystáme se tam teď o víkendu a kluci by chtěli vidět dinosaury.

Alizee 27.12.2023

A co jiného se dá teď s dětma podniknout v Praze? Sdílejte kde jste byli prosím :)

miška4 Alizee 18.01.2024

Jestli jste ještě nebyli v https://galaxiebarev.cz/ tak to můžu doporučit. Mají tam krásné interaktivní expozice, je to jako být v barevném vesmíru je tam parádní atmosféra. Mají tam i robotickou show, děti se tam můžou fakt vyžít a navíc jsme se automaticky zařadili do soutěže o Ferarri :-)

Klára 12.07.2023

A nevíte jaký je park u Ostravy? Jedeme do Polska na dovču a známá říkala, že tam je, ale nebyla tam sama.

Krista Klára 24.07.2023

Za nás můžeme doporučit, naši kluci to tam milují a chodíme tam vcelku pravidelně, zvláštní, že se to těm dětem neomrzí. :D Případně mrknetě tady https://www.dinopark.cz/cz/ostrava, máte tam jak ceník, tak i atrakce a více o parku. :) Věřím že se tam bude líbit i Vašim. :)

Tamarkaa 04.06.2023

Holky, to jsem taky netušila - my tam jdeme hned teď odpoledne :) Hledala jsem co s dětma podniknout a narazila jsem na tuto diskuzi. Takže jdeme do Galerie Harfa hned a rovnou tam pak zajdeme i na jídlo, to tam mají fakt dobré.

Dominka_K 03.06.2023

Tady najdete více informací www.galerieharfa.cz/obchody/dinopark Je na střeše nákupního centra, proto jste na něho asi nenarazila.

Klárka Dominka_K 26.06.2023

Jojo tam jsme byli, určitě to stojí za návštěvu. Mají tam teď přes léto i hodně zajímavých akcí pro děti i pro dospělý takže my tam asi budeme celkem často :D

Marionneta 02.06.2023

To je fakt v tom nákupním centru? A kde? Byli jsme tam hodněkrát, ale na Dinopark jsem nenarazila.

Dominka_K 02.06.2023

Zdravím, doporučím Dinopark v Galerii Harfa. My už jsem tam byli minulý týden a stojí to za to - navíc se přímo v Galerii i dobře najíte a nakoupíte.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat