Diskuse na téma Osvědčená knížka

18. 01. 2014 | Volný čas s dětmi

Zdravím všechny maminky, potřebuji radu - jaká knížka se nejvíce líbí vašim malým dětem? Hledám totiž inspiraci pro čtení s mými dětmi :-) Mám dvě holčičky, takže spíš něco o princeznách a zvířátkách než o autech apod. :-)

Krolína 01.07.2023

My se letos chystáme na dovolenou. Poletíme letadlem. Ne moc dlouho, ale syn poletí poprvé. Zatím mám ale docela obavy, aby se v letadle nenudil a zvládl cestu. Koukala jsem se na tipy, jak si delší cesty s dětmi ukrátit a narazila jsem na knížku https://www.ellamax.cz/knizka-na-cesty-letadlem-stop-nude-kvizy-rebusy-hry/. Už ji mám doma a je skvělá. Je tam průřez letadla, takže malej uvidí, čím vlastně letíme, jsou tam rébusy, osmisměrky, spojovačky. Myslím, že společný čas strávíme v pohodě :)

Milena 11.02.2022

Ctete jim Gabru a Malinku! Fakt skvele!

Karel 06.12.2021

Jerome Klapka Tři muži ve člunu

renča 06.12.2021

Doporučte mi prosím nějakou knížku pro děti k Vánocům.. děkuji

Pooola 24.03.2015

Pěkné knížky jsou Statčná autíčka

Rumburacka 23.01.2014

No tak my čteme o princeznách různé takové ty od Disney :-) jako o Poplece, Mořské víle, Zlatovlásce atd. :-) nedávno jsem přečetli knížku Čtyři kouzelné pohádky o princeznách :-D ta byla moc fajn, krásné ilustrace - no klasický Disney :-)

Hajanka Rumburacka 24.01.2014

Od Disneyho čteme taky celkem dost :-) o čtyřech princeznách neznáme, tak možná zkusíme pořídit :-) jinak Ariela, Popelka atd. to jsou klasiky, holky to milují :-)

Rumburacka Hajanka 21.02.2014

Ty naše taky :-) prostě holky a princezny no :-) ale zkoušela jsem s nimi číst i tradičnější české pohádky od Boženy Němcové, Erbena atd. a k mému překvapení se jim to taky líbilo, takže jsem byla moc ráda, že to můžeme trochu obměnit :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat