Diskuse na téma fotky

01. 07. 2023 Sandriskaa Prosím o radu

Ahojky, ráda bych se zeptala do čeho dáváte fotky, aby jste nemuseli vrtat do zdi? Ráda bych si udělala v pokoji rodinné fotky, ale vzhledem k tomu, že jsem v nájmu, tak zde nechci vrtat. Jsou nějaké varianty bez vrtání prosím?

Maruška45 27.11.2023

Ahoj, co tak nechat z fotek udělat leporelo, a to potom vystavit třeba na poličce? My to tak v nájmu měli - hezká se dají udělat na Laab. Nebo mě ještě napadá možnost natáhnout provázek a fotky na něj připínat pomocí kolíčků.

Zdena 02.07.2023

Ahoj byla jsem na tom stejně a dlouho jsem hledala způsob jak fotky vystavit a přitom nevrtat a nakonec jsem našla tento eshop https://rameckuj.cz/ . Rámeček má lepící proužek, takže ho jednoduše jen nalepíš a nemusíš vrtat do zdi.

Sandriskaa Zdena 03.07.2023

Tak to e přesně to co hledám, nikde jsem na to nenarazila. Moc děkuji hned jsem si rámečky objednala a těším se až mi dorazí :-).

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat