Diskuse na téma Naučné knížky pro 4 leté děti

Zdravím, jaké naučné knížky kupujete svým dětem? Malá má 4 roky, knížky ji moc baví, ale mám pocit, že už doma máme snad všechno :)

Ella789 23.09.2023

Maminky, knížka se mi taky strašně líbí a vidím, že nejsem sama, kdo už teď objednává knížky a hračky pod stromeček :D

Elininka 21.09.2023

To se nemusíte vůbec bát - tyhle knížky jsou hodně založené na obrázcích a samolepkách jako interaktivním prvku. I kdyby dítě nezaujal text, tak se s cizím městem i zemí bude zábavnou formou seznamovat prostřednictvím obrázků a právě samolepek. Sama jsem až překvapená, co si malá všechno z knížky pamatuje. Určitě mám v plánu přikoupit další o dalších městech, protože vidím, že to dcerku strašně baví. Navíc jsem se teď dívala na stránky Ellamax a zjistila jsem, že mají na tyto knížky slevy, takže jich objednám rovnou víc, abych už měla třeba i pro malou na Vánoce.

Blanickova 19.09.2023

Děkuji za napsaný komentář :) Ještě se zeptám, jestli je knížka vhodná i pro menší děti. Už se mi stalo, že jsem koupila knížečku, která sice byla 3+, ale byla pro větší děti a malou vůbec nezaujala.

Elininka 17.09.2023

Já jsem nedávno dostala pro dcerku od kolegyňky v práci skvělou knížku! Je v ní strašně moc samolepek, ale hlavně spousta zajímavostí. Dcerku moc bavila, tak jsem pátrala a další knížku objednala. Máme tuto o Varšavě www.ellamax.cz/ewa-varsava-mesto-plne-samolepek a pak Emma a Paříž.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat