Diskuse na téma Galaxie Barev Praha

17. 10. 2023 | Zájmy a koníčky

Ahoj. Mám takový dotaz, chtěla bych překvapit partnera nějakým netradičním výletem a napadlo mě jít kouknout na Chodov do Galaxie barev www.galaxiebarev.cz, protože přítel miluje všechno spojený s vesmírem, myslíte, že je to vhodný i pro dospělý?

miška4 29.03.2024

Za nás taky moc hezký zážitek, nic podobného jsme ještě neviděli a děti se od těch interaktvních expozic nemohly odtrhnout :))

MajdaaD 18.02.2024

Taky jsme teď v Galaxii barev byli a je to opravdu hezký zážitek :) děti si tam vytvořily i moc hezké obrazy přímo na plátno v tom ateliéru Playpaper, tak máme vzpomínku :) dalo se malovat ty obrazy i v digitální podobě, ale my jsme si je chtěli vzít domů tak jsem šli ještě tam. A tu soutěž o Ferarri kvůli velkému zájmu prodloužili do 21.3. tak jsem ráda, že jsme se stihli zapojit :)

Jaňula 19.10.2023

Jasně, byli jsme tam s dětma, ale hodí se to klidně i na rande, je tam přítmí, příjemná atmosféra, doporučuju teda spíš navečer a v týdnu, kdy tam není tolik rodin s dětmi, ale za mě super nápad, přítel určitě ocení, když má rád vesmír, protože je to zajímavý, celý koncept krásný a navíc se tam spoustu dozvíte.

MartaJane Jaňula 23.10.2023

Díky, tak já ho tam vytáhnu, booknu i tu malbu v ateliéru playpaper, to vypadá taky zajímavě, když už tam budeme.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat