Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, používáte filtry na vodu? Můžete nějaké doporučit? Poslední dobou se mi nezdá voda z kohoutku v kuchyni. Řešila jsem na obci, ale žádná odezva. Děkuji
Děkuji moc za tipy. Tak jsem objednala tu konvici, zítra by měla snad dorazit, jsem zvědavá :D každopádně nemůžu se dočkat na chuť vody, jak popisujete, bude to asi velká změna.
Ano a je to nejlepší investice. Bojovali jsme s vodou ze studny. Kupoval manžel, takže vám teď neřeknu, ale celkově se dá voda už pít. Neměnila bych.
Filtr do baterie ne, ale máme konvici, kde měníme filtr. https://www.dionela.cz/diona-max-fdn2/d-3507. Už necítím železo ani chlor. Prostě čistá voda jako když koupíte kvalitní balenou.
Nemáte od nich zkušenost s filtrem do sprchy? Máme šílenou vodu. V kuchyni mám konvici a filtr přímo v baterii.
Ahoj, my ne, ale vím, že ho má tchýně, protože má citlivou pokožku a myslím, že si je chválí, protože nesnese vodu jen tak z baterie když je u nás.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.