Diskuse na téma Sportovní kočár

Dobrý večer, doporučíte mi praktický, prostorný a lehoučký sportovní kočár? Jaká značka se Vám osvědčila?

Lucka 17.11.2023

Kupovala jsem z CrystalBaby od Joolz Aer+ a za mě teda velká spokojenost. Kočárek má 6 kilo a řekla bych že i za super cenu.

Bára Lucka 21.11.2023

Mohu vědět jaké má kolečka? A zda jde koupit i případně korbička?

Lucka Lucka 23.11.2023

Určitě, korbička jde dokoupit a kola jsou odpružená. :) Já jsem kupovala tento typ https://www.crystalbaby.cz/aer-kocarek-navy-blue-l-sada-madlo-a-drzadlo-na-napoj, mají ale vícero barev a teď i akci. :) Jinak jsem s kočárkem byla velmi spokojená, měla jsem ho bez korby, protože klasický kočár jsem měla poděděný a tento jsem kupovali jen na sporťák a vydržel po celou dobu bez problémů.

Ella789 12.11.2023

Ano, je fakt super - malý v něm má dostatek prostoru a přitom je lehký a fakt skladný. Mám tento v šedé barvě www.feedo.cz/petitemars-kocarek-sportovni-airwalk-ultimate-grey

Bouchalova 08.11.2023

Moc děkuji za komentář, určitě na stránky nakouknu :) Ještě se zeptám, jestli je dostatečně prostorný a pohodlný pro prcka?

Ella789 05.11.2023

Já mám sporťák PETITE&MARS Airwalk - je to novinka a je fakt krásný, lehounký, skladný a má nafukovací kola, takže ji ideální do jakéhokoliv terénu. Kupovala jsem ho na feedo.cz.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat