Diskuse na téma Prodejna s velkým výběrem kočárku - České Budějovice

Dobrý den, maminky poradíte nějaký super obchod, kde mají velký výběr kočárků a třeba i pomůžou a poradí? Jsem z Českých Budějovic.

Dubova 06.12.2023

Vypadá moc dobře - díky za odkaz! Maminky si dost tuto značku chválí, takže tento kočárek přidám do širšího výběru :)

Ella789 05.12.2023

Holky, já jsem si u nich vybrala tento kočárek www.bejbycentrum.cz/detske-kocarky/kombinovane-kocarky/britax-romer-set-kocarek-smile-4-hluboka-korba-autosedacka-baby-safe-core-midnight-grey.html a jsem fakt strašně spokojená. Kočárek se dobře ovládá, má dostatečně prostornou hlubokou korbu a kolečka zvládnou jakýkoliv povrch. Samozřejmě jsem výběr řešila s paní na prodejně a byla moc ochotná a fakt věděla a byla schopná mi zodpovědět všechny dotazy.

Maminky, taky u nich nakupuju - sice jen přes web, ale taky jsem spokojená. Mají fakt jenom kvalitní certifikované zboží a ochotně vždy poradí.

MilaKoutna 04.12.2023

Pokud jste z Budějovic určitě se běžte podívat do kamenné prodejny Bejbycentrum na Vltavské nábřeží 6. Mají kvalitní věci, velký výběr a sama od nich mám kočárek, autosedačku a plno dalších věcí pro prcka.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat