Diskuse na téma Prodejna s velkým výběrem kočárku - České Budějovice

Dobrý den, maminky poradíte nějaký super obchod, kde mají velký výběr kočárků a třeba i pomůžou a poradí? Jsem z Českých Budějovic.

Dubova 06.12.2023

Vypadá moc dobře - díky za odkaz! Maminky si dost tuto značku chválí, takže tento kočárek přidám do širšího výběru :)

Ella789 05.12.2023

Holky, já jsem si u nich vybrala tento kočárek www.bejbycentrum.cz/detske-kocarky/kombinovane-kocarky/britax-romer-set-kocarek-smile-4-hluboka-korba-autosedacka-baby-safe-core-midnight-grey.html a jsem fakt strašně spokojená. Kočárek se dobře ovládá, má dostatečně prostornou hlubokou korbu a kolečka zvládnou jakýkoliv povrch. Samozřejmě jsem výběr řešila s paní na prodejně a byla moc ochotná a fakt věděla a byla schopná mi zodpovědět všechny dotazy.

Maminky, taky u nich nakupuju - sice jen přes web, ale taky jsem spokojená. Mají fakt jenom kvalitní certifikované zboží a ochotně vždy poradí.

MilaKoutna 04.12.2023

Pokud jste z Budějovic určitě se běžte podívat do kamenné prodejny Bejbycentrum na Vltavské nábřeží 6. Mají kvalitní věci, velký výběr a sama od nich mám kočárek, autosedačku a plno dalších věcí pro prcka.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat