Diskuse na téma Soukromé jesličky v Praze

Dobrý večer, moje dcerka má 2 roky a v práci mi nabídli práci na zkrácený úvazek. No ale problém je, kam s malou? Bydlím v Praze - poradíte?

Dominka_K 20.01.2024

Holky, mě tam chodí neteř a moc se jí tam líbí. O děti se starají zdravotní sestřičky a fakt se jim věnují. Jesličky určitě doporučím, všichni tam jsou skvělí.

Damkovka 13.01.2024

Moc děkuji za doporučení na tuto školku, určitě je kontaktuju a zeptám se co a jak. Jinak je super, že je školka kousek od našeho domu.

Andanka 11.01.2024

Co vím, tak v jesličkách Trojská labuť děti ještě berou. Zkuste je kontaktovat a uvidíte, co a jak www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut Mě syn do jesliček chodil dřív, teď už je u nich v anglické školce a taktéž si ji nemůžeme vynachválit. A to jak mluvení v angličtině, tak celkový přístup učitelek, ale třeba i množství kroužků, které školka nabízí.

Marionneta 08.01.2024

S dovolením si počkám na komentáře a doporučení, taky bych se do práce chtěla vrátit dřív a nevím, co se synem.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat