Diskuse na téma Posílení imunity u dětí

Zdravím, maminky - poraďte dobrý doplněk stravy, který funguje u dětí na posílení imunity?

Andanka 11.02.2024

My jsme zkoušeli hodně doplňků stravy a nejvíc se nám osvědčil Preventan sirup. Má unikátní složení a musím zaklepat, syn tuto zimu vůbec nestonal.

Bouchalova 19.02.2024

Holky, s tím má taky výbornou zkušenost! Má taky dobré složení a obsahuje i vitamín C, ale v zimě není na škodu brát céčko ve velkém 😊

Dominka_K 22.02.2024

Můžu jen souhlasit, nám taky skvěle funguje www.drmax.cz/preventan-clasic-junior-sirup-250ml

Alča 13.03.2024

Záleží jak staré dítě? To zde není uveden. Ale my máme třeba dobrou zkušenost s vitálními houbami od Houbicky.eu. Ti mají právě výrobky i pro děti od 3 let. :) Takže za mě skvělá věc a hlavně přírodní, nechemická a co je nejhlavnější funkční! Už si je kupovala i kamarádka, protože naše děti nejsou jako jediné neustále nemocné.

Bara Alča 25.03.2024

Mohu se zeptat co užíváte vy i děti a jak dlouho?

Alča Alča 29.03.2024

Užíváme Reishi https://www.houbicky.eu/reishi-ganoderma-lucidum-120-kapsli/ a k tomu ještě Cordyceps. Oboje ve formě tabletek, ale mají i extrakt. Ten je skvělý na akutní problémy a onemocnění, jelikož je silnější. Děti jsou ve školce/ škole, takže tam je riziko nakažení každý den. Ale dávám jim jednou za čas pauzu třeba na dva měsíce, aby si tělo také odpočinulo. Nic se nemá přehánět.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat