Diskuse na téma Praní pro alergiky

15. 02. 2024 | Pro šikovné ruce

Holky, celý život trpím na nějaké vyrážky. Nejvíce mi to tedy vadí u praní, protože nemůžu používat žádnou aviváž ani moc parfemované prací prostředky. Nemáte nějaký tip na něco pro alergiky co by ale hezky vonělo a vypralo?

Hvězda 20.02.2024

Jasně. :) Peru už jen v těchto papírcích https://ecohaus.cz/products/praci-papirky-ecohaus-60-prani-kouzlo-bavlny. Mají teda více vůní, pro mě je tenhle top. Aviváž nedávám. Papírek se promění na gel jakmile se dostane do vody. Je to pro atopiky, alergiky, takže by to mělo být pro tebe dobré. Navíc i eko. Já jsem z nich teda nadšená. :)

miška4 Hvězda 29.02.2024

Ecohaus neznám a vlastně mě ani nenapadlo dívat se na něco takového. Moc děkuji! No co jsem si tam četla tak to vypadá dobře. Objednala jsem na zkoušku bavlnu a levanduli. Ty mám nejraději, tak uvidíme. Ale mco se mi líbí nápad papírku i to že takhle si ho vlastně můžeš vzít i na dovču třeba nebo z toho udělat ten sprej. To mě přijde jako super nápad. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat