Diskuse na téma Svatba v exotice

21. 02. 2024 | Svatba

Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost se svatbou v cizině? Přemýšlíme o svatbě letos v zimě, nejlépe někde v exotice (Mauricius, Seychely ...) a chceme to spojit i se svatební cestou.

Dankovka 28.02.2024

Moc díky za doporučení na konkrétní hotel, moc se nám líbí. Navíc se mi líbí i benefity, které v rámci tohoto balíčku prezentují - láhev sektu, hudba k obřadu, večeře, masáž, překvapení :)

Andanka 26.02.2024

Holky, já doporučím tento balíček - svatba a svatební cesta v jednom www.yachtwedding.cz/svatba-svatebni-cesta/mauricius/svatebni-balicek/svatba-v-maritim-crystals-beach-hotel-mauritius :) Nám se tam moc líbilo, taky máme syna a hotel nabízí spoustu vyžití i pro děti (tobogány, skluzavky, prostě ideál).

Blanickova 25.02.2024

My máme taky dceru, kterou vezmeme sebou. Ale věřím, že dneska i v té exotice jsou hotely, které jsou ideální i pro děti.

Dominka_K 23.02.2024

Zdravím, taky o tom s přítelem uvažujeme. My teda máme 3 letého chlapečka, takže je to ještě trochu složitější, protože ho chceme vzít určitě sebou.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat