Diskuse na téma Svatba v exotice

21. 02. 2024 | Svatba

Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost se svatbou v cizině? Přemýšlíme o svatbě letos v zimě, nejlépe někde v exotice (Mauricius, Seychely ...) a chceme to spojit i se svatební cestou.

Dankovka 28.02.2024

Moc díky za doporučení na konkrétní hotel, moc se nám líbí. Navíc se mi líbí i benefity, které v rámci tohoto balíčku prezentují - láhev sektu, hudba k obřadu, večeře, masáž, překvapení :)

Andanka 26.02.2024

Holky, já doporučím tento balíček - svatba a svatební cesta v jednom www.yachtwedding.cz/svatba-svatebni-cesta/mauricius/svatebni-balicek/svatba-v-maritim-crystals-beach-hotel-mauritius :) Nám se tam moc líbilo, taky máme syna a hotel nabízí spoustu vyžití i pro děti (tobogány, skluzavky, prostě ideál).

Blanickova 25.02.2024

My máme taky dceru, kterou vezmeme sebou. Ale věřím, že dneska i v té exotice jsou hotely, které jsou ideální i pro děti.

Dominka_K 23.02.2024

Zdravím, taky o tom s přítelem uvažujeme. My teda máme 3 letého chlapečka, takže je to ještě trochu složitější, protože ho chceme vzít určitě sebou.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat