Diskuse na téma První rady

Ahoooj :-) tak jsem před měsícem zjistila, že jsem těhotná a všichni se moc těšíme, je to mé první těhotenství a chci si ho užít. Ráda bych četla různé knihy o těhotenství, klidně chodila na nějaké přednášky nebo nějaké sedánky s ostatními těhulkami a chodila na těhotenské cvičení. Chci se dozvědět, co dělat a co nedělat :-) Můžete mi doporučit něco?? Klidně rady co nepřehánět a co nezanedbávat :-)

Barulin 12.01.2015

V těhotenství jsem na přednášky chodila do acentra a také tam mají plno aktivit pro těhotné, tam si určitě něco vybereš. Hodně jsem tam také využívala jejich poradnu http://www.acentrum.eu/poradna.

Kristýna 12.01.2015

Ahoj, moc gratuluji :-) já doporučuji užívat si těhotenství :-) zkušenost s žádnými kurzy nemám ale kamarádka do nějakého chodila na nějaké přednášky a byla nadšená. Já můžu za sebe maximálně doporučit pak Malého Muzikanta, kam se chodí s dětmi, je to taková hudební školička a vše probíhá hravou formou. Ale na to máte ještě čas, přeji moc zdravíčka, pá.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat