Diskuse na téma První rady

Ahoooj :-) tak jsem před měsícem zjistila, že jsem těhotná a všichni se moc těšíme, je to mé první těhotenství a chci si ho užít. Ráda bych četla různé knihy o těhotenství, klidně chodila na nějaké přednášky nebo nějaké sedánky s ostatními těhulkami a chodila na těhotenské cvičení. Chci se dozvědět, co dělat a co nedělat :-) Můžete mi doporučit něco?? Klidně rady co nepřehánět a co nezanedbávat :-)

ahojky ja jsem cetla kdyz jsem byla tehotna taky hodne takovych tech chytrych knizeek atd ale spis mne tojen stresovalo :D vzdycky jsem si precetla co se muze vsechno stat, ale zas je dobre byt na vse pripravena. jinak jedine co jsem tak nejak jedla-tak jsem se neomezovala telo si rekne co potrebuje akorat mi pak doktorka jeste doporusila magnesii mactici medicamenta- je to cisty horcik :) proti tvrdnuti briska a krecim

Misicka martina.marna 15.09.2015

Týjo díky za radu, já jsem právě včera musela docela lítat a dneska mě trochu tvrdne bříško, tak raději zavolám doktorce jestli je to ok. nevíte kde bych to magnesium mohla kdyžtak objednat prosím?

martina.marna Misicka 18.09.2015

jasne ja to objednavala odtud: http://www.lekarna.cz/magnesii-lactici-0-5-tbl-mvm-portblnob100x0-5gm/

Misicka martina.marna 21.09.2015

diky moc tak snad to opravdu pomuze.. radsi asi skocim do lekarny at to mam hned :-)

Dana 27.02.2015

byla jste se nekterá nafotit tehu s manzelem?

klini 25.02.2015

Ahoj, sháním body do porodnice, kde můžete napsat jméno, váhu atd. Nevíte kde se to dá koupit? Jsem už celkem v koncích, nikde jsem to neobjevila...

Colita klini 25.02.2015

Já jsem to dostala od ségry do porodnice. Máme úžasnou první fotečku :) Můžu se ti zeptat, kde to kupovala, jestli chceš ;)

Barulin 12.01.2015

V těhotenství jsem na přednášky chodila do acentra a také tam mají plno aktivit pro těhotné, tam si určitě něco vybereš. Hodně jsem tam také využívala jejich poradnu http://www.acentrum.eu/poradna.

Kristýna 12.01.2015

Ahoj, moc gratuluji :-) já doporučuji užívat si těhotenství :-) zkušenost s žádnými kurzy nemám ale kamarádka do nějakého chodila na nějaké přednášky a byla nadšená. Já můžu za sebe maximálně doporučit pak Malého Muzikanta, kam se chodí s dětmi, je to taková hudební školička a vše probíhá hravou formou. Ale na to máte ještě čas, přeji moc zdravíčka, pá.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat