Diskuse na téma První rady

Ahoooj :-) tak jsem před měsícem zjistila, že jsem těhotná a všichni se moc těšíme, je to mé první těhotenství a chci si ho užít. Ráda bych četla různé knihy o těhotenství, klidně chodila na nějaké přednášky nebo nějaké sedánky s ostatními těhulkami a chodila na těhotenské cvičení. Chci se dozvědět, co dělat a co nedělat :-) Můžete mi doporučit něco?? Klidně rady co nepřehánět a co nezanedbávat :-)

Janka746 14.04.2024

Ahojky, je tu některá, která si prošla léčnou na IVF klinice nebo se vám všem podařilo otěhotnět přirozeně? My se už snažíme přes dva roky a pořád nic...

diana27 Janka746 15.04.2024

Ahoj, jediná nejsi, já otěhotněla právě díky IVF. Mám neprůchodné vejcovody, takže u mě byla pravděpodobnost přirozeného početí docela hodně nízká. Takže jsme šli rovnou na kliniku. Konkrétně sem https://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti . A velká spokojenost, je to klinika na špičkové úrovni, kam se jezdí léčit pacienti i ze zahraničí, navíc přímo v budově kliniky je i hotel s možností ubytování, tak mi to přijde super, že je to vše v jedné budově a člověk nemusí nikde moc cestovat přes město.

JirineckaA Janka746 25.04.2024

A jak byste ohodnotila přístup k pacientovi? Zrovna tohle je odvětví medicíny, kde je potřeba o to větší empatie a citlivý přístup, mi přijde.

Dubova 07.05.2024

Holky, já bych chtěla taky radu - kde prosím objednat veškerou výbavičku na spolehlivém e-shopu? Kde rády nakupujete, mají vše skladem a za dobré ceny?

Romana Van. 12.05.2024

Já jsem veškerou výbavičku, ale i elektroniku (monitor dechu ...), kočár atd. objednávala na feedo.cz. Mají fakt všechno, velký výběr, super ceny, hlavně, když jste ve věrnostním klubu.

Dominka_K 14.05.2024

Taky na jejich e-shopu ráda nakupuju a výbavičku, včetně kočárku a autosedačky, mám taky od nich.

Havlikova_M včera 23:13

Holky, tam taky nakupuju - mám od nich kompletní výbavičku a tady kočárek. No a být u nich v klubu se fakt vyplatí, máte pak slevy na zboží, což je fajn www.feedo.cz/feedoclub


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

31 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:59
197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat