Sexy vlasové drdoly z červeného koberce

Drdoly stále patří k nejoblíbenějším účesům nejen na nablýskaných červených kobercích, ale mnohé celebrity je nosí i ve volném čase. Přinášíme vám pár tipů, jak podobný účes vytvořit i doma.

Drdoly mohou být elegantní, pevně utáhnuté, vesele střapaté i sexy. I zde platí, že ve fantazii se meze nekladou.

Uhlazená dáma

Uhlazený drdol je samozřejmě mnohem těžší vytvořit než jeho střapatou verzi. Takový drdol se nejlépe tvaruje ze suchých, nejlépe vyžehlených vlasů. Důležité je, aby vlasy byly čerstvě umyté a nikdy ne mastné.

Vlasy uhlaďte dozadu a nad obočím rozdělte cestičku. Stáhněte průhlednou gumičkou a potom chvost zatočte okolo místa, kde máte vlasy stažené. Vlasy upevněte sponkami v barvě vašich vlasů. Na samotný závěr přelakujte extra silným tužicím lakem. Pokud máte ozdobnou sponu, můžete ji také použít.

Pletený drdol

Stejně jako u předchozí varianty vlasy stáhněte do gumičky. Poté vytvořte cop a až ten zatočte kolem místa spoje. Drdol opět zafixujte sponkami a lakem.

Uvolněný drdol

Pokud vám nevadí nějaký ten uvolněný vlásek, tak volný drdol je pro vás to pravé. Výhodou tohoto účesu je, že pokud se vám nějaký pramínek vlasů uvolní, bude to stále vypadat jako záměr. Pokud máte krátké vlasy, můžete na zpevnění účesu použít i čelenku jako Eva Herzigová na fotografiích v naší galerii.
TIP Bety: Nevíte si rady se svými vlasy nebo péčí o pleť? Zeptejte se ZDARMA v naší on-line poradně kadeřnice a stylistky Mishy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat