Oscarová paráda: Tyhle róby zazářily!

Hvězdná noc ve znamení nejprestižnějších filmových ocenění - to jsou Oscaři! Kdo na slavnostní noci předávání Oscarů zazářil?

Michelle Williams

Cenu za ženský herecký výkon ve vedlejší roli si sice Michelle Williams neodnesla… Kdyby se ale ten večer udílely ceny za stylový počin roku, jistě by neodešla s prázdnou. Sofistikovaný kousek z módního domu Chanel v třpytivě bílé jí padl jako ulitý, o slušivém retro pixie účesu ani nemluvě!

Amy Adams

Šmrncovní zrzka Amy Adams se (a to skutečně doslova) blýskla v glitry poseté róbě od návrháře L'Wren Scotta. Róbu, kterou by jistě nepohrdla ani pohádková Večernice, podtrhly diamantové a emeraldové šperky Cartier v hodnotě 24 milionů korun!

Natalie Portman

Za svůj strhující výkon ve filmu Černá labuť si Natalie odnesla sošku Oscara. Kdyby se ten večer klasifikovalo ze stylu, odnesla by si nepochybně jedničku. Splývavá antická róba Rodarte zdobená kystaly Swarovski lichotila křivkám nastávající maminky. Natalie byla ten večer za hvězdu večera a hvězdné byly i její doplňky: střevíčky legendárního botičkáře Jimmy Choo, psaníčko Roger Vivier a šperky Tiffany & Co.

Halle Berry

Ne, tato fotografie skutečně nepochází z hereččiny svatby. Na oscarový večer sice přišla Halle Berry „jen“ předat cenu, ale rozhodla se tak učinit v plné polní. Bývalá modelka a královna krásy předvedla svou záviděníhodnou figuru v nadýchaném kousku od módního dua Marchesa a sklidla za to obdiv nejen od nás.


Scarlett Johansson

Krajkové šaty v barvě burgundského vína skutečně nemůže nosit každý. Sexbomba jako Scarlett by s největší pravděpodobnosti vypadala svůdně, i kdyby si kolem sebe omotala sváteční ubrus našich babiček. Návrháři Dolce & Gabbana se evidentně inspirovali Princeznou Koloběžkou alias Chytrou horákyní. Ačkoliv zepředu vypadala róba skoro až usedle, odhalená záda ukázala Scarlettinu rebelskou stránku. Velkou pochvalu si zaslouží také za vychytaný make-up a netradiční oční stíny smíchané hned z několika barev – zlaté, bronzové, modré a rozmazané černé linky.

TIP Bety: Potřebujete zhubnout do šatů? Chcete se zbavit širších boků? Zeptejte se ZDARMA naší profesionální instruktorky Petry z klubu Holmes Place






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat