Hříva jako od moře: Plážové vlny nebyly nikdy jednodušší!

Pokud jste skeptické, nedivíme se vám. Zní to totiž tak dobře, že se tomu dá stěží věřit. K vytvoření ledabylých plážových vln vám nicméně opravdu stačí speciální sprej a… vlastní ruce. Úprava vám navíc nikdy nezabere více, než pár minut.

Nejprve si pojďme říct, v čem tkví kouzlo oněch sprejů. Produkty, které vám mají s účesem pomoci, obsahují mořskou sůl. Výsledná textura je proto opravdu jako od moře. Sůl navíc vlasy lehce natuží, takže vytvořený efekt krásně drží a má matný finiš.

Jak moc se vaše hříva zvlní, závisí na typu vlasů. Pokud se vám přirozeně vlní a nejsou hřebíkově rovné, máte vyhráno. Sprej jednoduše nastříkejte do suchých nebo polosuchých vlasů a pořádně je zespodu promačkejte prsty. Toť vše! Pozor, dokonalé vlny od mořské soli nečekejte. Na takovou úpravu si budete muset vzít kulmu. Pokud ale milujete ledabylost, plážový efekt a líbí se vám vlasy topmodelky Gisele Bündchen, jste na správné adrese.

Máte rovné vlasy, které se samy od sebe ani nehnou? Sprej nastříkejte do vlhkých vlasů a smotejte je do drdolu nebo spleťte do copu. Vlasy důkladně vysušte, rozpusťte a ještě jednou rukou pořádně promačkejte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

91 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:38
151 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:35

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat