Sexy zadeček pohodlně a stylově!

30.10.2015 | Krása a móda

Chcete trochu zamakat na postavě a získat konečně pevný a sexy zadeček? Pořád se ale nějak ne a ne k tomu cvičení dokopat? Holky, chce to něco parádního na sebe. Věřte, že vás to nakopne tak, že se prostě budete chtít ukázat světu a cvičení půjde raz dva. Pěkný obleček je prostě základ. Přeci jen chcete vypadat líp než ta „aktivka“, která cvičí vedle vás. Ruku na srdce, cvičení je o oblečení. Vypadáš skvěle? Cítíš se skvěle! To je prostě fakt.

Na www.total-store.cz si můžete vybrat funkční a zároveň stylové modely od adidas, Nike, Puma, Reebok nebo O’Neill. Sportovní móda v posledních letech zažívá obrovský BOOM, a proto se nedivte, když si sportovní kousky oblíbíte třeba i na běžné nošení.

Legíny - jasná cesta k úspěchu!

Při výběru fitness modelu začněte u legín. V čem tkví kouzlo legín? Perfektně nás zpevní, krásně obepnou, zvýrazní naše přednosti, nijak nepřekáží a hlavně lahodí oku. Stanou se vaší druhou kůží. Legíny navíc hravě zkombinujete se sportovním tílkem nebo tričkem. Legíny nejsou jen pro parádu, jsou vybaveny funkčními technologiemi. Ty odvádí pot a vlhkost od pokožky a tím vás udrží v příjemném komfortu po celou fitness aktivitu.

Až 80% žen nosí nesprávnou sportovní podprsenku

Do fitness cvičení a jiné sportovní aktivity se rozhodně nepouštějte bez sportovní podprsenky. Při sportovní aktivitě jsou prsa v pohybu, nejen že je to nepohodlné, ale především dochází k narušení vazů v poprsí. Nikdo z nás zřejmě nechce povislá prsa bez pevného tvaru. Při běhu se například poprsí pohybuje nahoru a dolů až o 12 cm. Sportovní podprsenky navíc přispívají ke správnému držení zad. I podprsenky jsou vybaveny funkčními technologiemi odvádějící pot a vlhkost od naší pokožky. Rozlišujeme modely podprsenek pro lehkou, střední, vysokou a maximální podporu. O jakou podporu se jedná, poznáte dle šířky ramínek – čím širší ramínka, tím vyšší podpora.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat