Nestíháte mytí vlasů? Od mastných kořínků vás zachrání suchý šampon

Jakmile si je jednou nastříkáte do vlasů, zaručeně jim zůstanete věrné. Suché šampony nenahradí (ani nemají nahradit) klasické šampony. Ve dnech, kdy ale mytí zkrátka nestíháte, jsou opravdu k nezaplacení. Už žádné mastné kořínky nebo splihlá, dělící se ofina!

Suché šampony ocení zejména ty z vás, které se potýkají s rychle se mastícími vlasy, jež vyžadují téměř každodenní mytí. Coby záloha se ale budou hodit bez výjimky všem. Máte ofinu, která se díky kontaktu s čelem do večera zmastí? Ráno jen těžko vstáváte z postele a pak přemýšlíte, jak vlasy, které nejsou zrovna v ideální kondici, schovat? Pokud nechcete (zase) skončit s culíkem, vyzkoušejte účinky suchého šamponu.

Odrazuje vás vzpomínka na suchý šampon v kelímku, který se prodával (a stále prodává) za pár korun, vsypával do dlaní a kromě typického zápachu zanechával i bílé stopy ve vlasech? Novodobé přípravky ve spreji jsou mnohem dál. Brunetky a tmavovlásky si mohou pořídit rovnou speciální verze pro tmavší vlasy, stejně tak ale existují i suché šampony s nálepkou „neviditelné“. O nepříjemné vůni také nemůže být ani řeč, spreje naopak krásně voní. A co víc, spousta z nich nabízí i příjemné bonusy v čele s objemem.

Jediné, co byste měly, je dodržet správný návod. Sprej stříkejte zejména ke kořínkům, klidně si vypomozte druhou rukou a stříkněte ho i do spodní části vlasů. Při aplikaci dodržujte odstup, sprej nanášejte zhruba ze vzdálenosti 15 centimetrů. Nechte alespoň dvě minuty působit a poté vlasy důkladně pročešte. Toť vše!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat